"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נזקק גנב אוכל בשווי מאות שקלים – ביהמ"ש שחרר אותו

בית המשפט מתח ביקורת על המשטרה שעצרה גבר כבן 60 שנתפס גונב אוכל סמוך לביה"ח וולפסון • ובחקירתו התברר כי מתנהל נגדו משפט בשל גניבות דומות

,עודכן
צילום אילוסטרציה: GettyImages

דווקא ביום בו מתפרסם דו"ח העוני, לפיו מדינת ישראל היא המדינה הענייה במערב, בית משפט שחרר גבר כבן 60, מתל אביב, שגנב מזון בשווי 360 שקלים, בשל עוני, ומתח ביקורת על המשטרה כאשר שיחרר את החשוד. "בית המשפט אינו סבור כי היה מקום לעצור את החשוד ובוודאי שלא היה מקום לבקש 5 ימי מעצר בגין גניבת אוכל", כתבה השופטת רונית פוזננסקי בהחלטתה.

אתמול בשעות הערב התקבל דיווח במשטרה על גבר כבן 60, שגנב מוצרי מזון בסופרמרקט סמוך לבית החולים וולפסון. שוטרים שהגיעו למקום עצרו את החשוד שהודה בגניבה ובחקירתו התברר כי מדובר באדם שהרשעתו האחרונה היא מלפני 11 שנים וכיום מתנהל נגדו משפט בשל גניבות דומות. הבוקר הובא החשוד לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקש נציג המשטרה להאריך את מעצרו בחמישה ימים.

פרקליטתו עו"ד שירלי ינאי ביקשה לשחררו וטענה כי מדובר באדם שעבר התאמה לבית המשפט הקהילתי, בית משפט ששם העבריינים עוברים תהליך שיקום. "במסגרת בית המשפט הקהילתי אנו דואגים למזון עבור הלקוחות ומחסור בצרכים בסיסיים. מאחר ומדובר בנסיבות חריגות, אבקש לשחרר את החשוד", אמרה עו"ד ינאי. כאמור השופטת פוזננסקי קיבלה את דברי הפרקליטה וציינה שלמרות שנגד החשוד עומדים תלויים תיקים דומים היא שחררה אותו בערבות והרחקה מהסופרמרקט ממנו גנב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר