"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ת"א: נעצרו חשודים בניהול בתי בושת

המשטרה פשטה על בתיהם של מספר חשודים • על פי החשד - מעבר לניצול של אוכלוסיות מוחלשות ועבירות הלבנת הון, החשודים סחרו בסמים ונקטו באלימות פיזית

,עודכן
נעצרו חשודים בניהול בתי בושת // צילום: גדעון מרקוביץ

במסגרת המאבק למיגור הפשיעה בתחנה המרכזית הישנה בתל אביב המשטרה פשטה הבוקר (שני) על בתיהם של מספר חשודים אשר על פי החשד מנהלים ושולטים בזירתבתי הבושתבאזור. בין העצורים גבר ששולט על תעשיית הזנות באזור.

צילום: אבי כהן

מדובר במבצע אכיפה משולב של משטרת ישראל, הפרקליטות הפלילית והפרקליטות האזרחית של מחוז תל אביב, יחידת יהלום ברשות המיסים, ביטוח לאומי, גורמי רווחה בעיריית תל אביב וגורמים נוספים.

אחת החשודות שנעצרה // צילום: גדעון מרקוביץ

החשדות המרכזיים המיוחסים לחשודים הן עבירות מסוג הלבנת הון, העלמת מס, ניהול בתי בושת ועוד.

מדובר על מעבר לשלב הגלוי של חקירה אשר החלה לפני כשנה במהלכה נאספו ראיות לכאורה כנגד החשודים. מחומר החקירה הרב שנאסף עולה חשד לביצוע עבירות של הלבנת הון והעלמת מס בסכומים של מיליוני שקלים ואשר נמשכו על פני שנים רבות בשיטתיות ומתוך כוונה להסוות את הפעילות הפלילית.

נעצרו חשודים בניהול בתי בושת // צילום: גדעון מרקוביץ

על פי החשד חלק ניכר מהכסף שהולבן מקורו בניצולן הציני של אוכלוסיות מוחלשות כגון נשים העוסקות בזנות, נרקומנים, דרי רחוב וכדו. על פי החשד המיוחס לחשודים הנ"ל הפעילו באופן שיטתי עשרות חדרים בהם ניתנו שירותי מין ואשר הכניסו לכיסם של החשודים סכומי עתק.

חומר החקירה הצביע על כך שמעבר לניצולם של האוכלוסיות המוחלשות ועבירות הלבנת ההון, פעילות החשודים היוותה מחולל פשיעה של עבירות מסוג סחר בסמים, אלימות ועוד אשר גרמה לא פעם לנזק ברכוש ולפגיעה בנפש.

המשטרה פשטה על בתי בושת באזור התחנה מרכזית // צילום: גדעון מרקוביץ

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר