"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מרגיש שהחיבור כאן טוב מאוד"

טוני גפני הסביר את הבכורה האדירה שלו במדי הפועל ת"א (23 נק' וניצחון על ראשל"צ): "תמיד ידעתי להגיע למקומות חדשים ולקלוט מהר" • עוד הוסיף הפורוורד: "הרבה יותר טוב כשהקהל הזה בצד שלך" • פרנקו: "שמח שהתגייסנו כקבוצה למשחק הזה"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // גפני. קלע אתמול מכל פינה

הפועל ת"א השיגה אתמול ניצחון חשוב כשגברה 86:95 על מכבי ראשל"צ וחזרה למסלול הניצחונות לאחר שני הפסדים רצופים שכללו גם את התבוסה המבישה במחזור הקודם למכבי חיפה. האדומים שקצרים בעמדות הפנים כבר תקופה ארוכה השיגו את הניצחון הרבה בזכות טוני גפני, שהצטרף לקבוצה רק ביום חמישי.

שחקן הפנים בן ה-33 סיפר בהתרגשות על החיבור המידי לקהל ולמאמן כבר בבכורה: "כשהייתי בא לשחק כאן כשחקן יריב שנאתי את זה, כלומר אהבתי את זה, אבל שנאתי את זה, זה הרבה יותר טוב כשהם בצד שלך. חתמתי כאן בזכות מערכת היחסים הטובה שלי עם דני (פרנקו), הוא הביא אותי למכבי חיפה לפני כמה שנים, אבל לאורך כל הקריירה שיחקתי מול קהל שהביא לי אנרגיה, אני ללא ספק בנאדם שחי מהאנרגיות של הקהל, אני מרגיש חיבור טוב כאן, תמיד ידעתי שהם קהל מצוין".

מעבר לכך, גפני זכה בתואר השחקן המצטיין עם 23 נקודות, 100% מקו העונשין (7/7), 3 חטיפות, 3 חסימות, 5 ריב' ומדד 36. על השילוב המהיר שלו לתלכיד הקבוצתי והוסיף: "התאמנתי בסך הכל פעמיים, הגעתי לפה מבוסטון אז טכנית זה 7 בבוקר בשבילי עכשיו", סיפר בהלצה וסיכם: "אני מרגיש טוב, החברים לקבוצה והצוות המקצועי עשו עבודה טובה לגרום לי להרגיש בנוח. תמיד ידעתי להגיע למקומות חדשים ולקלוט את הדברים מהר".

דני פרנקו מאמן האדומים התייחס אף הוא למשחק הנהדר של גפני: "בואו לא נבנה שכל משחק טוני יסיים עם מספרים כאלו, אבל מה שהוא נותן לקבוצה אנחנו מכירים וזה הרבה מעבר לסקור. שמח שהבכורה שלו היתה כפי שהיתה, זה רק מראה שבכדורסל אין חוקים כי עשינו בסך הכל אימון אחד ביחד והיתה לנו פגרה רעה מאוד ולא התאמנו. אני שמח שהתגייסנו כקבוצה למשחק הזה".

מעבר ליכולת הנהדרת של גפני, המאמן סימן נקודה אחת שהביאה לאדומים את הניצחון: "כשאתה מצליח לייצר בהתקפה 30 אסיסטים למשחק אז החיים נראים יותר קלים. היו לנו שני משחקים עם הרבה מאוד איבודי כדור, אני חושב שבעיקר מודעות ומשחק התקפה מבוקר"

ערב המשחק האדומים עמדו על שני הפסדים רצופים ועל כך הוסיף: "המשחק הזה הוא דיי נגזרת משחקנים שמרגישים איזושהי תחושת איכס מהמשחק האחרון וכשמסתובבים עם האיכס הזה שבועיים בבטן אז היה חשוב לנו להביא את המשחק הזה, לשים את כל התירוצים בצד"

שמוליק ברנר, מאמנה של מכבי ראשל"צ היה מאוכזב בסיום מהפסד של קבוצתו: "התוצאה מאכזבת, אנחנו הרבה יותר טובים ממה שהראנו היום, הגנתית אנחנו צריכים להיות הרבה יותר טובים, נחושים ואגרסיבים ואנחנו נהיה"

על סגל הקבוצה הוסיף: "תמיד יש משהו שיכול להיות יותר טוב, הרוטציה שלנו קצרה מאילוצים כאלה ואחרים, אם היתה לנו אפשרות להתחזק היינו עושים את זה אבל בסך הכל אני אוהב את הקבוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר