"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ריבלין: "כואב ומזועזע מהרצח הנורא"

נשיא המדינה שלח תנחומיו למשפחתו של רון יצחק קוקיא שנרצח בערד • אבי גבאי: "המחבל המתועב והפחדן דקר אותו בגבו"

,עודכן
ריבלין // צילום: מארק ניימן, לע"מ // ריבלין // צילום: מארק ניימן, לע"מ

נשיא המדינה ראובן ריבלין הביע את צערו על הפיגוע בערד בו נרצח חייל צה"ל רון יצחק קוקיא: ״אני כואב ומזועזע מול הרצח הנורא של החייל רון יצחק קוקיא ז״ל בפיגוע בערד אמש. הטרור לא ירים ראשו ואנו נלחם בו בעוצמה ונחישות וללא הרף. אני שולח חיבוק של נחמה למשפחה השכולה ומחזק את כוחות הביטחון במרדפם אחר המחבלים וסייעניהם״.

ח"כ יאיר לפיד: "שולח תנחומים למשפחתו של לוחם חטיבת הנח״ל, סמל רון קוקיא זכרונו לברכה, שנרצח אמש בפיגוע בערד. סומך על כוחות הביטחון שיתפסו את הרוצחים הנתעבים ושולחיהם. שבת שקטה לחיילי צה״ל".

סמל רון יצחק קוקיא ז"ל // צילום: דו"צ

יו"ר מפלגת העבדוה אבי גבאי: "תנחומיי למשפחתו של רון יצחק קוקיא, לוחם הנח"ל שנרצח אמש בפיגוע הדקירה בערד על ידי מחבל מתועב ופחדן שדקר אותו בגבו. מחזק את ידיהם של כוחות הביטחון וסמוך ובטוח שיאתרו את המחבל ואת שולחיו".

ח"כ בצלאל סמוטריץ': "מבקש לשלוח תנחומים למשפחתו ולחבריו של סמל רון יצחק קוקיא הי"ד שנרצח בפיגוע הקשה בליל אמש בערד. בני העוולה שרצחו אותו עשו זאת מקווה לנצח אותנו ולהקים מדינה ערבית על חורבותיה של המדינה היהודית. אנחנו חייבים לגדוע את התקווה הזו כדי שרון יצחק יהיה האחרון".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר