"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תקפו מוכר שווארמה כי "הפיתה נקרעה"

שלושה תושבי יפו חשודים שתקפו מוכר בחנות שווארמה באילת מפני שלא היו מרוצים מהשרות, וריססו אותו בגז פלפל • התוקפים הגיעו למקום שנית עם נשק קר - ונקלעו למארב של המשטרה

,עודכן
חשד: תושבי יפו תקפו מוכר שווארמה באילת כי "הפיתה נקרעה"

משטרת ישראל עצרה שלושה תושבי יפו בחשד שתקפו וריססו בגז פלפל מוכר בחנות שווארמה באילת בגלל "שהפיתה נקרעה". בית המשפט האריך היום (ראשון) את מעצרם.

אמש התקבל דיווח במשטרת ישראל על מוכר בחנות שווארמה שהותקף בתוך החנות על ידי שלושה חשודים שריססו את פניו בגז פלפל ונמלטו מהמקום.

נשקים שנתפסו // צילום: דוברות המשטרה

סיירים של משטרת ישראל שהגיעו למקום החלו באיסוף עדויות וראיות במקום. בתוך כך, אחד מהחשודים התקשר לחנות וביקש להיפגש עם בעל החנות. השוטרים נערכו במארב במקום המפגש ועצרו שלושה חשודים תושבי יפו בשנות ה-20 לחייהם.

על גופם נמצאו כלי תקיפה שונים - סכין, אלה מתקפלת ותרסיס פלפל. מתחקור האירוע עולה כי החשודים ביצעו את המעשה כי הפיתה שהזמינו נקרעה ולא היו מרוצים מהשרות.

חוקרי משטרת ישראל ביקשו היום את הארכת מעצרם של החשודים לצורך המשך חקירה. בית משפט השלום באילת האריך את מעצרם בחמישה ימים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר