"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הבהלה לבלאק פריידיי: הלילה ייפתח יום המכירות

בבלאק פריידי שחל לפני תשע שנים נהרג עובד של וול־מארט בניו יורק ונפצעו עוד ארבעה, לאחר שנרמסו על ידי המוני הלקוחות שהסתערו על החנות עם פתיחתה

,עודכן
מבול של קניות בדרך // צילום: gettyimages

טירוף הקניות ברשת כבר כאן: היום בערב ייפתח יום המכירות "יום שישי השחור", שמתרחש כמובן ביום שישי האחרון של חודש נובמבר, ובארץ וברחבי העולם ההתרגשות בשיאה.

בבלאק פריידי שחל לפני תשע שנים נהרג עובד של וול־מארט בניו יורק ונפצעו עוד ארבעה, לאחר שנרמסו על ידי המוני הלקוחות שהסתערו על החנות עם פתיחתה. אירוע זה, וכן אירועים נוספים של אלימות שהתרחשו במהלך יום זה, העלו ביקורת בקרב הציבור האמריקני, שמאז כבר הספיק לשכוח מהאירוע ובזיכרון הציבורי נותרו הסיילים האדירים והציפייה לבאות.

גם בישראל כאמור נרשמת התרגשות גדולה. בימים אלה הקניונים ובעלי עסק רבים מציעים הנחות מפתות כדי שנהיה מוכנים "לסכן" את חיינו בריב קולני על חניה בקניון הקרוב.

את מי שמתמחים בקניות ברשת דווקא לא פגשנו בימים האחרונים. מדובר בעכברי קניות מקצוענים ברשתות המקוונות, כאלו שאי אפשר להרים להם את הראש מהמסך. אכן היסטריה של ממש.

הנה דוגמה קטנה למתרחש: חבר סיפר לי, שחבר סיפר לו ששמע שבנספרסו בעל הבית השתגע ויש שם מבצע 250 קפסולות ב-250 שקלים(?!). אחרי שהרמתי את עצמי מהרצפה מהתרגשות והתקשרתי לחברה, הם הפריכו את החלום. "מצטערים חמודה, יש לנו הרבה מבצעים אחרים, אבל זה באמת חלומי".

עכשיו בואו נבין משהו. מוצרי אלקטרוניקה, ביגוד, טואלטיקה ועוד, הכל דחינו בשביל הימים האלה ממש. אנחנו הישראלים ידועים בספורט הלאומי שלנו "לא להיות פראייר", וזה הזמן שלנו להגשים חלומות ולהכנס לטירוף השופינג.

בתוך כך,אביב רפואה, מנכ״ל ובעל השליטה בחברה הבורסאית ספרינג ונצ׳רס, הראשון שהביא לארץ את המסחר המקוון ומכר לפני שנה את אתר buy2 לדנה עזריאלי בעסקת ה־ ecommerce הגדולה ביותר שבוצעה בישראל, נכנס שותף בקרן הפרייבט אקוויטי wellborn Ventures השייכת למשפחתו של המיליארדר מוריס קאהן.

• • •

כך תצלחו את הבלאק פריידי

√ קנו מאתרים שאתם מכירים. לצד המכירות יש גם מתחזים ורמאויות.

√ הלחץ לקנות מיותר. קנו באופן שקול ומתוכנן מראש.

√ ביום המבצעים הזה צצים כל החיקויים. שימו לב לשם המותג המדויק ולדגם שלו.

√ סוחרים רבים מנסים להיפטר ממלאים ישנים. הביאו זאת בחשבון בהשוואה בין מחירי המוצר.

√ לפני שאתם מתלהבים ממוצר מסוים, כדאי לבדוק שהוא זמין למשלוח לישראל.

√ בהשוואת המחירים אל תשכחו להשוות מחיר כולל משלוח.

√ חברת האשראי תבטל את העסקה רק במקרה שתוכח הונאה, או אי־אספקת המוצר בזמן שנקבע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר