"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רה"מ מחזק את גרסתו: הציג תמונות עם מילצ'ן

הועברו לצוות החקירה בתיק 1000 • מבססות את חוות הדעת שלפיה אין מניעה לקבל מתנות מחברים

,עודכן
"חברות אמיצה". התמונה שהציג רה"מ

ראש הממשלה בנימין נתניהו הציג תמונות המחזקות את גרסתו, שלפיה למשפחתו ולמשפחת איש העסקים ארנון מילצ'ן חברות ארוכת שנים. כך פורסם אמש בחדשות 2 במסגרת דיווח על חקירת תיק 1000 - פרשת המתנות.

בתמונה אחת נראים נתניהו ומילצ'ן מחובקים באופן חברי, בתמונה נוספת נתניהו, מילצ'ן וילדיו של מילצ'ן יחד באירוע חברתי, בתמונה שלישית נראית אשת ראש הממשלה יחד עם רעייתו של מילצ'ן, ובתמונה רביעית ראש הממשלה ורעייתו שרה משחקים בכדור יחד עם ילדי מילצ'ן. בתמונה נוספת נראים בני הזוג נתניהו יחד עם מילצ'ן ואחד מילדיו, ובאחרת רעיית רה"מ יחד עם מילצ'ן ועם אמו. התמונות, שנבחרו בקפידה והועברו לצוות החקירה בתיק, מבססות את הטענה כי בין השניים ישנה חברות אמיצה - ומתבססות על חוות הדעת של עורך הדין יעקב וינרוט, שלפיה אין מניעה לקבל מתנות מחברים, כפי שהדגיש נתניהו גם במליאת הכנסת.

עוד אתמול, דיווח ערוץ עשר על עדות נהגו של מילצ'ן. לדבריו, נקרא להעביר בקבוקי שמפניה ורודה לבית משפחת נתניהו בליל הסדר המשפחתי. עוד העיד כי מדובר בשליחות אחת מני רבות שמילא עבור משפחת נתניהו, כאשר נאמר לו שאת השמפניה ביקשה שרה נתניהו. לעדות זו חשיבות מיוחדת משום שהיא סותרת את נרטיב ההגנה של רה"מ, שלפיו המתנות ניתנו בין חברים.

מטעם משפחת נתניהו נמסר כי "מבול ההדלפות המגמתיות והשקריות נמשך בעיתוי לא מקרי ובשיטה המוכרת: ככל שהטיעון חלש יותר, תדליף חזק יותר. רה"מ בטוח מאוד בעצמו. אחרי שגם המדליפים הבינו שלא יהיה כלום כי לא היה כלום, הם עובדים שעות נוספות כדי לפגוע ולהכפיש את רה"מ ואת בני משפחתו. זה לא יעזור. אתם כבר יודעים למה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר