"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השגריר פרידמן מאשר: "עובדים קשה על תוכנית שלום"

אחרי הפרסום ב"ניו יורק טיימס" שממשל טראמפ העלה הילוך במאמץ לגיבוש מתווה לפתרון הסכסוך הישראלי-פלסטיני, אישר זאת שגריר ארה"ב בישראל. "פרטים - בחודשים הקרובים", אמר לסוכנות JNS

,עודכן
"הגיע הזמן שישראל תחליט מה היא רוצה להיות", דיוויד פרידמן, צילום: דוד ועקנין

שגריר ארצות הברית בישראל, דיוויד פרידמן, אישר היום (ב') את הדיווח על כך שצוות בממשל טראמפ העלה הילוך במאמצים לגיבוש תוכנית שלום בין ישראל לפלסטינים.

"אנחנו עובדים קשה מאוד על זה", אמר פרידמן בריאיון לסוכנות הידיעות היהודית JNS, במהלך אירוע שנתי של ארגון ציוני אמריקה בניו יורק. "קשה לפרט על זה כשהדבר נמצא בעיצומו, משום שזה רגיש". הוא הוסיף כי מידע נוסף על התוכנית המתגבשת יתפרסם "בחודשים הקרובים".

פרידמן הוא אחד מארבעת החברים בצוות שכותב את טיוטת הצעת התוכנית, יחד עם חתנו ויועצו המיוחד של הנשיא, ג'ארד קושנר, השליח המיוחד של הממשל לענייני מו"מ בינלאומי, ג'ייסון גרינבלט, וסגנית היועץ לביטחון לאומי דינה פאוול.

ביום שישי האחרון דווח ב"ניו יורק טיימס" כי אחרי חודשים של הכנות, המאמצים לקידום תהליך מדיני במזרח התיכון עלו "לשלב חדש" - זאת תוך ציטוט גורמים בבית הלבן.

על פי הדיווח, הנשיא טראמפ וצוות השלום שלו החלו כבר בניסוח קווים כלליים לתכנית שאפתנית ששונה מהמתווים האחרים שהוצגו. ג'ייסון גרינבלט, שביקר בארץ לאחרונה, מסר כי "השקענו זמן רב ביותר להקשבה ולשיחות עם הישראלים, עם הפלסטינים ועם מנהיגים חשובים באזור בחודשים האחרונים במטרה לעזור בקידום הסכם שלום בר קיימא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר