"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסתמן: שיא היסטורי במסירת כלי רכב חדשים ב־2017

אחרי האטה בספטמבר, באוקטובר נרשם זינוק של 46% במספר כלי הרכב שעלו לכביש • מתחילת השנה נמסרו יותר מרבע מיליון מכוניות חדשות • הכי פופולריות: יונדאי, קיה, טויוטה וסקודה

,עודכן
יותר כלי רכב חדשים על הכבישים // צילום: משה שי

יותר פקקים בדרכים: זינוק מפתיע של 46% במספר כלי הרכב הפרטיים החדשים שעלו על כבישי ישראל באוקטובר.

19,829 רכבים עלו לכביש בחודש שעבר, לעומת 13,612 רכבים שעלו על כבישי ישראל באוקטובר אשתקד, כך פרסם אתמול איגוד יבואני הרכב.

נתונים אלה מלמדים על בלימה של מגמת הירידה בהיקף מסירות מכוניות חדשות, שהסתמנה מתחילת השנה.

מתחילת השנה ועד לסוף אוקטובר עלו על כבישי ישראל 257,977 מכוניות פרטיות חדשות, ירידה קלה של 0.3% בלבד בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד.

אם מגמת ההתאוששות במסירות של כלי הרכב החדשים תימשך גם בחודשיים הקרובים נובמבר ודצמבר, אזי גם שנת 2017 תסתיים בשיא היסטורי חדש במסירת כלי רכב חדשים.

עשרת המותגים שהובילו במסירת מכוניות חדשות מתחילת השנה ועד כה הם: יונדאי - 34,978 כלי רכב, קיה - 32,952, טויוטה - 28,700, סקודה - 19,914, סוזוקי - 14,907, ניסאן - 12,873, מאזדה - 12,523, רנו - 11,549, מיצובישי - 10,132 וסיטרואן - 7,328.

הצלחות נרשמו גם במסירת מכוניות יוקרה: אאודי עם 4,452 כלי רכב, מרצדס עם 3,643, ב.מ.וו עם 3,027, לקסוס עם 1,142, וכן וולבו עם 1,130 כלי רכב.

באלפיון העליון של הישראלים המגמה המתבקשת היא כמובן הכי יקר והכי נוצץ - מכוניות במחיר של 7-4 מכוניות ממוצעות: לנדרובר הבריטית מכרה 276 רכבי יוקרה ויגואר מכרה 119.

ג'יפ מכרה 831 כלי רכב, אלפא רומיאו מכרה 640 כלי רכב וקדילאק מכרה 509 מכוניות וג'יפים שנראים יותר מתמיד על הכביש.

כמו כן, פורשה מכרה מתחילת 2017 לא פחות מ־163 מכוניות וג'יפים, מזראטי מכרה 119 מכוניות ואסטון מרטין מכרה 21 מכוניות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר