"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: ביצעו עבירות מין באחותם בת ה-9

י-ם: שני צעירים חשודים כי תקפו מינית את אחותם מאז הייתה בת 5 • אמם נחקרה באזהרה בחשד שידעה על העבירות

,עודכן
הילדה נחקרה על ידי חוקרי ילדים ובשיתוף עם גורמי הרווחה (למצולמים אין קשר לכתבה) // צילום ארכיון: נעם רבקין פנטון

שני אחים נעצרו בחשד שבמשך שנים ביצעו מסכת של עבירות מין קשות באחותם הקטנה, היום בת 9. החוקרים סיפרו:"לשמוע עדותה של ילדה קטנה, רק בת 9 אודות מסכת עבירות מין שעברה ע"י הקרובים אליה ביותר ובתוך ביתה, הנה מהחקירות הקשות יותר אותם אנו מנהלים".

ראשיתה של החקירה החלה עם דיווח שהתקבל במשטרת ישראל מגורמי הרווחה, לפיו עולה חשד כי שני אחים כבני 18-19 ממזרח ירושלים, מבצעים עבירות מין באחותם הקטנה כבת ה-9.עם תחילתה של החקירה, נחקרה הילדה, בתיאום עם גורמי הרווחה, על ידי חוקרי ילדים, ובסיומה הוחלט על ידי גורמי הרווחה על העברת הילדה למסגרת חוץ ביתית.

במקביל עצרו החוקרים את החשודים בביתם שבמזרח ירושלים בחשד לביצוע מעשי סדום ואינוס בקטין מתחת לגיל 14 והם הובאו לחקירה בתחנת שלם.מהחקירה עולה כי האחים חשודים כי במשך כארבע שנים, מאז היותה של אחותם בת 5, נהגו לבצע בה עבירות מין קשות.

אמה של הילדה, עוכבה אף היא לחקירה תחת אזהרה ונבדק חשד שידעה אודות מעשיהם של בניה ולא פעלה למנוע אותם.מעצרם של החשודים הוארך היום פעם נוספת עד ליום שני הקרוב, ה-2 בנובמבר, ע"י בית המשפט.החקירה נמשכת.

מהמשטרה נמסר: "פגיעה מינית בקטינים וילדים על ידי האחראים עליהם הינם מהאירועים הקשים והמורכבים ביותר שמצריכים חשיפת המקרים ומתן מענה טיפולי חקירתי מהיר ומידי על מנת שהפגיעות הקשות יופסקו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר