"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חלומות מקורקעים

מטוס הדרימליינר החדש של אל על שנקלט בחודש אוגוסט קורקע בלונדון אחרי שהתגלה סדק בחלון תא הטייס • אל על: "תקלה קלה ושגרתית" • החברה הזמינה 16 מטוסים מדגם זה

,עודכן
מטוס הדרימליינר בהשקה שנערכה בחודש אוגוסט // צילום: קוקו

מטוס הדרימליינר הראשון של אל על, שהגיע ארצה לראשונה בחודש אוגוסט, קורקע הערב (שני) למספר שעות בנמל התעופה של לונדון, לאחר שהתגלה סדק בחלון בתא הטייס.

המטוס, שנקרא ע"ש העיר אשדוד, אמור לגמוא עד סוף החודש את המרחק המינימלי שאחריו יוכל לפעול בקווים טרנסאטלנטיים, והוא מיועד לפעול בקו מנתב"ג לנמל התעופה קנדי בניו יורק. לפני שבועיים קיבלה אל על את המטוס השני מדגם זה מתוך 16 מטוסים שהוזמנו מחברת בואינג.

מחברת אל על נמסר כי מדובר בתקלה קלה ושיגרתית, והמטוס יוכשר תוך מספר שעות לטיסה. "החברה החלה לתקן את התקלה ולאחר שהתיקון יסתיים, המטוס יוכל להמריא".

אין זו פעם ראשונה שמתגלה סדק בחלון תא הטייס בדרימליינר. ב-9 באוגוסט האחרון נחת דרימליינר של אייר אינדיה בטהרן לאחר שהתגלה סדק בחלון תא הטייס בדרך מפרנקפורט לדלהי. ב-30 באוגוסט 2016 נחת באוקינאוה מטוס 787 של חברת התעופה היפאנית ANA לאחר שהתגלה סדק בחלון תא הטייס כשהיה בדרכו מטוקיו לסינגפור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר