"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סופו של עידן בהולנד: אריאן רובן פרש

"איש הזכוכית החזיק הכי הרבה זמן" כך אמר הכוכב ההולנדי בהודעת הפרישה שלו • השתתף בשלושה גביעי עולם ובשלוש אליפויות אירופה, רשם 96 הופעות בסה"כ בהן כבש 37 שערים

,עודכן
רובן. המהלך שייזכר ממנו הוא השער שלא כבש // רובן. המהלך שייזכר ממנו הוא השער שלא כבש

הודעת הפרישה של אריאן רובן מנבחרת הולנד הגיעה בנקודת זמן רגישה מאוד עבור מולדתו. ניצחון 0:2 על שבדיה לא הספיק, והשאיר את האוראנג' מחוץ לטורניר גדול שני ברציפות. במקביל היא הדגישה את החשיבות של הכוכב המזדקן, שכבש את שני השערים בסגל צעיר ומאכזב שינסה בלעדיו להחזיר את ההולנדים למרכז הבמה.

"איש הזכוכית החזיק הכי הרבה זמן", אמר בקריצה הקיצוני בן ה־33, שסבל מלא מעט פציעות לאורך הקריירה. רובן השתתף בשלושה גביעי עולם ובשלוש אליפויות אירופה, בסך הכל רשם 96 הופעות בהן כבש 37 שערים. אולם בסיומה של קריירה בינלאומית בת 14 שנים, המהלך הזכור ביותר הוא השער שלא כבש: בגמר אליפות העולם בדרום אפריקה, מול איקר קסיאס, הזדמנות שיכולה הייתה לשנות את ההיסטוריה.

"אני גאה מאוד בכל מה שעשינו בששת הטורנירים הגדולים, אבל החלטתי שהגיע הזמן לפרוש. אני מרגיש טוב ורוצה להישאר בצמרת עם באיירן מינכן לעוד שנים רבות", סיכם רובן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר