"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אנג'לינה ג'ולי וגווינת' פלטרו העידו: "ויינשטיין הטריד אותנו מינית"

המפיק ההוליוודי הנודע הארווי ויינשטיין ממשיך להסתבך • פלטרו הוטרדה בגיל 22: "הייתי מבועתת"

,עודכן
אנג'לינה ג'ולי, צילום: GettyImages

פרשת ההטרדות המיניות של המפיק ההוליוודי הנודע הארווי ויינשטיין ממשיכה להסתעף, ועוד ועוד עדויות נגדו נחשפות בכלי התקשורת השונים. העיתון "ניו יורק טיימס" פירסם אתמול כי גם השחקניות גוונית' פלטרו ואנג'לינה ג'ולי סיפרו הוטרדו מינית על ידי המפיק.

פלטרו סיפרה כי כשהיתה בת 22 ויינשטיין ליהק אותה לשחק בסרט "אמה". לפני תחילת הצילומים הוא זימן אותה לחדרו במלון "בברלי הילס", שם הציע לה להיכנס איתו לחדר השינה למסאז' והיא סירבה. "הייתי מבועתת", סיפרה פלטרו, "הייתי ילדה". פלטרו סיפרה לבן זוגה אז, בראד פיט, על המקרה. השחקן פנה למפיק, שהזהיר את פלטרו מלספר על המקרה. ג'ולי סיפרה כי במהלך שנות ה־90 וויינשטיין ניסה לשכנע אותה לשכב איתו, אך היא סירבה.

בד בבד, ה"ניו יורקר" חשף הקלטה קולית, שבה נשמע וינשטיין מטריד מינית אישה צעירה. ההקלטה בוצעה לפני כשנתיים, במסגרת חקירת משטרה, לאחר שהאישה, אמברה בטילנה גוטיארס, התלוננה שהמפיק היהודי תקף אותה מינית במשרדו. גוטיארס האיטלקיה סיפרה כי ווינשטיין הזמין אותה למשרדו, לאחר שפגש אותה בהופעה. כשגוטיארס, אז בת 22, הגיעה למשרדו הוא התיישב לידה ולאחר ששאל אותה אם החזה שלה אמיתי, הוא נשכב עליה, אחז בחזה שלה וניסה להחדיר את ידו מתחת לחצאית שלה.

בסופו של דבר, הוא נסוג ונתן לגוטיארס כרטיסים להופעה. גוטיארס לא הגיעה, אלא התלוננה במשטרה. השחקנית הסכימה לשאת מכשיר הקלטה משטרתי ולהיפגש עם המפיק.

בקלטת שפורסמה על ידי ה"ניו יורקר", ויינשטיין הוקלט מבקש ממנה לעלות לחדרו ולצפות בו מתקלח. תחילה סירבה, לאחר מכן השתכנע לעלות לחדר אך סירבה להכנס פנימה. לאחר שתי דקות של ניסיונות שכנוע אגרסיביים, ויינשטיין שיחרר אותה לדרכה. למרות הראיות, לא הוגש אז כתב אישום נגד ויינשטיין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר