"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארטיום דולוגופיאט זכה במדלית הכסף באליפות העולם

מדליה היסטורית לישראל • המתעמל סיים שני בתרגיל הקרקע והפך לישראלי השני אי פעם שעומד על הפודיום • קנזו שיראי היפני דורג ראשון עם ציון של 15.633

,עודכן
דולוגופיאט. עשה היסטוריה כשהפך לישראלי השני בסך הכל שעומד על הפודיום // דולוגופיאט. עשה היסטוריה כשהפך לישראלי השני בסך הכל שעומד על הפודיום

הישג שיא להתעמלות הישראלית, ארטיום דולוגופיאט הדהים את עולם ההתעמלות הבינלאומי כאשר זכה במדלית כסף באליפות העולם הנערכת בימים אלו במונטריאול. הישראלי בן ה-20 סיים במקום השני בתרגיל הקרקע אחרי שקיבל ציון של 14.533 נקודות. בכך הוא הפך לישראלי השני אי פעם שעומד על הפודיום באליפות העולם. ראוי לציין שזו הפעם הראשונה בקריירה הקצרה שלו, שהוא המצליח להעפיל לגמר באליפות העולם. על ההישג הזה הוא יזכה במענק של 84 אלף ש"ח מהוועד האולימפי ובקבלת פנים חגיגית, השמורה לצמרת האולימפית בישראל.

מי שמוגדר כיורשו של אלכס שטילוב הוותיק, שייך למועדון מכבי תל אביב, וסומן זה מכבר כתקווה למשחקים האולימפיים בריו התחיל את האליפות בצורה מצויינת ועלה לגמר מהמקום הרביעי במוקדמות, אותו השיג בזכות תוצאה פנטסטית של 14.666 נקודות (לאחר שנענש בהורדה של 0.2 נקודות). בתרגיל בגמר הוא השיג ציון של 14.533 לאחר מספר נחיתות לא נקיות. עם זאת בשלב מוקדם כבר היה ברור שהוא הולך על המדליה, נוכח ההופעות של המתעמלים האחרים. קנזו שיראי היפני דורג ראשון עם ציון של 15.633.

אלכס שטילוב היה המתעמל הישראלי האחרון שהצליח לעלות על הפודיום באליפות העולם. הוא עשה זאת פעמיים: בלונדון ב-2009 ובטוקיו ב-2011.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר