"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אדלשטיין סיים את תפקידו כמאמן הנבחרת

אחרי הכישלון באליפות אירופה, המאמן קיבל את החלטת הוועדה המקצועית של איגוד הכדורסל • עודד קטש מועמד להחליפו

,עודכן
צילום: אלן שיבר // אדלשטיין. בדרך לאתגר חדש?

מה שהיה ברור וידוע עם סיום אליפות אירופה בכדורסל, הפך לרשמי: ארז אדלשטיין סיים את תפקידו כמאמן נבחרת ישראל.

בהודעת האיגוד נאמר כי אדלשטיין נפגש עם יושב ראש הוועדה המקצועית של האיגוד, שחקן העבר, עמוס פרישמן, שם נמסר לו שחוזהו לא יוארך.

המאמן הוביל את הנבחרת באליפות אירופה שנערכה בארץ והסתיימה בכישלון כשישראל לא עלתה לשמינית הגמר. לאחר ההדחה מהטורניר הביע אדלשטיין את רצונו להמשיך בתפקיד, אך היה כבר מנוי וגמור באיגוד שהוא לא יזכה להזדמנות נוספת.

אדלשטיין כיהן בתפקיד שלוש וחצי שהים מאז פברואר 2014. תחת הדרכתו עלתה הנבחרת לאליפות שנערכה בצרפת ב-2015 שם היגיעה ישראל לשמינית הגמר והודחה ע״י איטליה.

בהודעה נאמר שהצוות המקצועי של הנבחרת יוזמן להופיע בפני הוועדה המקצועית ״על מנת להסיק מסקנות מהקמפיין האחרון", בנוסף נכתב כי "איגוד הכדורסל מודה לאדלשטיין על פועלו ב-4 השנים האחרונות".

בתקופה הקרובה ימונה מאמן חדש לנבחרת שמשימתה הבאה היא מוקדמות אליפות העולם שיחלו בנובמבר. המועמד לתפקיד הוא עודד קטש, שהוביל את נבחרת העתודה למדליית הכסף באליפות אירופה שנערכה הקיץ.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר