"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עושים פסטיבל: תל אביב השתלטה על לונדון

פסטיבל "TLV in LDN" נפתח לראשונה בלונדון • המטרה: להכיר לקהל הבריטי את התרבות הישראלית

,עודכן
דנה אינטרנשיונל, שאול בן אדרת, השר גלעד ארדן ואבישי כהן // צילום: שחר עזרן

בירת התרבות של ישראל הגיעה לבירת הממלכה הבריטית. בפעם הראשונה נפתח אמש בלונדון פסטיבל "TLV in LDN". מדובר בפסטיבל הישראלי הגדול אי פעם בבריטניה ומטרתו להכיר לקהל הבריטי את התרבות הישראלית.

במסגרת הפסטיבל יופיעו שורה של אמנים ישראלים באתרים שונים בלונדון, ובהם אינפקטד מאשרום, להקת מיומנה, מרינה מקסימיליאן, נסרין קדרי, אסתר רדא, דנה אינטרנשיונל, נגן הג'אז אבישי כהן ועוד. מדובר ביוזמה של המשרד לעניינים אסטרטגיים, בראשות השר גלעד ארדן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר