"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעננים: יותר מ־2.5 מיליון נוסעים עברו בנתב"ג בחודש אוגוסט

מתחילת השנה עלתה תנועת הנוסעים הבינלאומית בנתב"ג בכ־18 אחוזים • במטרה לתת מענה לגידול בתנועת הנוסעים תסתיים בנתב"ג בניית זרוע E עוד השנה, עם שמונה שרוולי עלייה וירידה ממטוסים

,עודכן
נתב"ג // צילום: יוסי זליגר

במהלך חודש אוגוסט עברו בנתב"ג 2,546,153 נוסעים ב־15,857 המראות ונחיתות בינלאומיות ופנים־ארציות.

מתחילת השנה עלתה תנועת הנוסעים הבינלאומית בנתב"ג בכ־18 אחוזים. באוגוסט הגידול היה של 17.11 אחוזים לעומת אוגוסט אשתקד. שנת 2017 מסתמנת כשנת השיא של כל הזמנים בנתב"ג, עם כ־20 מיליון נוסעים בטיסות בינלאומיות. בספטמבר יעברו בנתב"ג יותר מ־2 מיליון נוסעים בטיסות בינלאומיות, גידול של 12 אחוזים.

מהפכת השמיים הפתוחים הרחיבה את שוק טיסות ה"לואו קוסט" ב־25 אחוזים, עם יותר מ־1.5 מיליון נוסעים, שהם 15 אחוזים מסך כל תנועת הנוסעים היוצאים בטיסות הבינלאומיות בנתב"ג.

לדברי שר התחבורה, ישראל כץ, "רפורמת השמיים הפתוחים שינתה את ענף התעופה בישראל מקצה לקצה. הגידול בהיצע ומגוון חברות התעופה הפועלות כיום בישראל גבוה ב־50% לעומת ההיצע טרם חתימת הסכם השמיים הפתוחים. פתיחת שמי המדינה לתחרות מאפשרת חופש פעולה לחברות התעופה לטוס לישראל וממנה בהתאם לשיקול דעת מסחרי וללא מגבלות זכויות טיס".

במטרה לתת מענה לגידול בתנועת הנוסעים תסתיים בנתב"ג בניית זרוע E עוד השנה, עם שמונה שרוולי עלייה וירידה ממטוסים, שלושה מהם למטוסים רחבי גוף שבהם שני שרוולים להורדה/עלייה באותו הזמן ממטוסים.

הרחבת המבנה האווירי כוללת שני שערי יציאה קרקעיים לאוטובוסים, חמש רחבות חנייה למטוסים גדולים או שבע למטוסים קטנים, וכמקובל תכלול הזרוע הנוספת בנתב"ג טרקלין, בתי קפה, חנויות ומעליות לנוסעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר