"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכוח מתעורר בדואר: הוצגו בולים חדשים של דמויות "מלחמת הכוכבים"

שירות הדואר המלכותי הבריטי הציג סדרה חדשה של בולים שיוקדשו לדמויות שיככבו בסרט החדש הקרוי "אחרוני הג'דיי" • כבר עכשיו אפשר להזמינם לקראת מועד פרסומם ב־12 באוקטובר

,עודכן
הבולים החדשים

לקראת יציאתו לאקרנים של הסרט השמיני בסדרת סרטי "מלחמת הכוכבים", שירות הדואר המלכותי הבריטי הציג סדרה חדשה של בולים שיוקדשו לדמויות שיככבו בסרט החדש הקרוי "אחרוני הג'דיי". הבולים החדשים כוללים דמויות מוכרות דוגמת הרובוט הנוירוטי R2-D2 ועמיתו C-3PO לצד דמויות חדשות יותר כגון BB-8 או המנהיג המרושע סנוק. הבולים אוירו על ידי האמן הדיגיטלי מלקום טווין, כבר עכשיו אפשר להזמינם לקראת מועד פרסומם ב־12 באוקטובר. הם יופצו במהדורה מוגבלת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר