"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זוועה: ירתה למוות בבנותיה - והתאבדה

ארה"ב: אב משפחה חזר לביתו שבמדינת אילינוי ונחרד לגלות את גופותיהן של אשתו ושתי בנותיו התאומות בנות ה-6

,עודכן
האם ושתי בנותיה // צילום: פייסבוק // האם ושתי בנותיה // צילום: פייסבוק

זירת קשה התגלתה במדינת אילינוי, ארה"ב: אימא ושתי בנותיה התאומות נמצאו מתות בביתן. הרשויות במדינה מאמינות כי מדובר ברצח כפול והתאבדות. האם, סליסה הנינג בת ה-41, ושתי בנותיה בנות ה-6, מקלייה ואדיסון, אותרו עם פצעי ירי בראשן.

דניס הנינג, אביה החורג של סליסה וסבם של התאומות, התראיין לכלי תקשורת מקומי וניסה לספר כיצד נודע לו על האסון הקשה שלפקד את המשפחה. הוא הסביר כי בנו, שרברב במקצועו, ניסה ליצור קשר עם אשתו סליסה במשך אותו יום, אך ללא הצלחה. כשחזר לבית התגלתה בפניו הזוועה – גופותיהן של האישה והבנות שלו היו מוטלות במקום באמבטיה בבית המשפחה.

"הבנות היו כל עולמה". שתי התאומות מקלייה ואדיסון // צילום: פייסבוק

המשפחה התפרקה. האב, האם ושתי התאומות // צילום: פייסבוק

"זאת טרגרדיה ענקית", אמר הסב ל"שיקאגו טריביוט", "אני מאוד מקווה ומתפלל לאלוהים שייתן לו את הכוח לחיות ולהמשיך הלאה".

שתי הבנות רק החלו ללכת לגן // צילום: פייסבוק

מעדויות שהגיעו לכלי התקשורת לא עולה תמונה שיכולה הייתה לרמוז על הבאות. ג'ון פול, שכן של המשפחה, סיפר כי היה משוחח עם האם באופן קבוע ותיאר אותה כאישה שהייתה מאוד מסורה לבנותיה. "אם היא אכן עשתה את זה, אני לא רוצה לתאר את האימה שחלפה בראשה. היא הייתה אימא למופת. הילדים האלו היו החיים שלה", סיפר השכן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר