"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אבשלום קור בקמפיין לאיקאה

הבלשן שהפך לסמל לעברית תקינה ימצא שמות עבריים למוצרי הרשת • אפרת בוימולד חוזרת לתיאטרון וקאיה גונבת את ההצגה

,עודכן
עושה חיים בעברית תקינה, אבשלום קור // עושה חיים בעברית תקינה, אבשלום קור

איך אומרים קמפיין בעברית? בשבוע שעבר סיפרנו לכם ראשונים על ליהוקו המפתיע של הד"ר אבשלום קור להוביל את הקמפיין של "איקאה", שבמסגרתו הוא יתרגם לעברית שמות רהיטים משבדיה. הצילומים התקיימו בשבוע שעבר והפרסומת תעלה לאוויר בשבוע הבא.

אפרת בוימולד חוזרת לתיאטרון. השחקנית, שקצת נעלמה בשנים האחרונות לטובת האימהות, תחזור בקרוב לשחק. בוימולד לוהקה לקומדיה "ימים בגן עדן" של תיאטרון באר שבע לצידו של רון ביטרמן. השניים יספרו את סיפור אדם וחווה שכתב עידו ריקלין ויביים אלדר גרויסמן. מי שחשב שהשחקנית תתלבש מינימליסטי כמו במקור, ייאלץ להתאכזב.

הקומיקאי האמריקני קונאן אובריאן ממשיך את ביקורו בישראל, ואתמול נפגש עם ראש הממשלה ורעייתו במעונם. הוא נדהם לגלות שהכלבה קאיה אוכלת מלפפונים ואמר שבאמריקה זה לא היה עובר, פשוט משום שאף כלה לא היה רואה בירק הירו משהו שראוי לאוכלו.

גונת את ההצגה, קאיה קונאן וביבי // צילום: לע"מ
גונת את ההצגה, קאיה קונאן וביבי // צילום: לע"מ
גונת את ההצגה, קאיה קונאן וביבי // צילום: לע"מטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר