"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: סחט על רקע מיני - וחנק במגבת

ויאצ'סלב רייכלין מואשם ברצח פיליפ בקר לאחר שהכירו ברשת וקיימו יחסים אינטימיים • הכה אותו בבקבוקי יין, חנק והעלים ראיות ע"י שריפת הדירה

,עודכן
הדירה השרופה // צילום: גדעון מרקוביץ' // הדירה השרופה // צילום: גדעון מרקוביץ'

ויאצ'סלב רייכלין, בן 38 מחיפה, הואשם היום (חמישי) בבית המשפט המחוזי בתל אביב ברצח פיליפ בקר ז"ל, איתו קיים יחסים אינטימיים וניסה לסחוט אותו. בנוסף לעבירת הרצח מואשם רייכלין בשוד, הצתה וסחיטה באיומים.

התובעת עו"ד תמר אניס מפרקליטות מחוז תל אביב מציינת בכתב האישום, כי בין הנאשם למנוח נוצר קשר אינטרנטי באמצעות אתר הכרויות – ובעקבותיה פגישה שבה קיימו השניים יחסים אינטימיים. בפגישה זו הציג עצמו המנוח כרופא בבית החולים אסותא בתל אביב, ובעקבות מצג זה הסיק הנאשם כי למנוח יכולת כלכלית גבוהה והחליט לסחוט אותו.

עוד טוענת התובעת, כי בפגישה נוספת ביניהם סירב המנוח לדרישתו הסחטנית של הנאשם וזה האחרון איים עליו כי יפיץ ברבים, לרבות במקום עבודתו, את נטיותיו של המיניות. איומי הנאשם גרמו לויכוח קולני בין השניים ובסופו של דבר דרש המנוח מהנאשם לעזוב את הדירה לאלתר. בשלב זה גמלה בלבו של הנאשם לשדוד את המנוח תוך הפעלת אלימות קשה נגדו על מנת לנטרל את התנגדותו. הנאשם היכה במנוח בשני בקבוקי יין ולאחר שהמנוח המשיך להראות סימני חיים חנק אותו בעזרת מגבת אותה כרך סביב צווארו. הנאשם הצית את הדירה כי להעלים ראיות. התובעת מציינת, כי הנאשם מסר הודאה ושיחזר את הרצח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר