"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אייר ברלין פושטת רגל

החברה הגישה לבית המשפט בקשה להגנה מפני נושים לאחר שבעלת החברה, איתיחאד אירלנייס, הודיעה כי לא תזרים עוד כספים

,עודכן
מטוסים של אייר ברלין // צילום: getty images // מטוסים של אייר ברלין // צילום: getty images

חברת התעופה הגרמנית אייר ברלין הגישה לבית המשפט המחוזי בברלין בקשה להגנה מפני נושים, לאחר שבעלת השליטה, חברת איתיחאד איירוויס, הפסיקה להזרים אליה כספים. בחודש מאי האחרון עברה אליטליה תהליך דומה, כשאיתיחאד הפסיקה את המימון של פעילותה. ביוני נכשלו המגעים למיזוג בין אייר ברלין, TUI ו-NIKI.

בהודעה רשמית מסרה אייר ברלין כי היא תמשיך לפעול בסיוע הלוואת גישור מממשלת גרמניה של 150 מיליון יורו. הפסקת הפעילות משמעה אובדן של אלפי מישרות בגרמניה, הליך שאיננו רצוי לקנצלרית מרקל בשנת בחירות. תאגיד לופטהנזה מסר, כי ייתכן שירכוש חלק מפעילות החברה.

החוב של אייר ברלין עומד על 1.2 מיליארד יורו, לאחר הפסד של 3.2 מיליארד דולר בשש שנות הפעילות האחרונות. בשנת 2012 רכשה איתיחאד איירוויס 29 אחוזים מהחברה, כדי להזרים יותר נוסעים לטיסות המשך בנמל התעופה של אבו דאבי. למטרה זו רכשה איתיחאד נתחים מכמה חברות תעופה באירופה, אך אסטרטגיה זו נכשלה, לאחר שגם איתיחאד עצמה רשמה הפסד של 1.87 מיליארד דולרים בשנת 2016.

בהודעה של אייר ברלין נמסר, כי "איתיחאד הודיעה לאייר ברלין כי לא תספק תמיכה כספית נוספת. שני הנציגים של איתיחאד במועצת המנהלים של אייר ברלין התפטרו מתפקידם. מחברת איתיחאד איירוויס המסר, כי התמיכה הופסקה לאחר שהמצב הידרדר "בקצב חסר תקדים" בחודשים האחרונים. איתיחאד מסרה, כי הקשר שלה עם גרמניה חשוב, והיא מוכנה לסייע למצוא פתרון מסחרי ראוי לאייר ברלין.

חברת אייר ברלין מחזיקה צי של 91 מטוסים. היא טסה ל-54 יעדים ומבצעת מדי יום 362 טיסות. היא פועלת בישראל כבר מספר שנים וכיום היא מפעילה 14 טיסות שבועיות לנתב"ג.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר