"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי אשדוד: טראוויס וורץ' חתם

הגארד האמריקני-יהודי (26, 1.93 מ') מצטרף לקבוצה של בראד גרינברג

,עודכן
צילום: עודד קרני // גרינברג. חיזוק ישראלי

מכבי אשדוד/באר טוביה הודיעה הבוקר על צירופו של טראוויס וורץ' (26, 1.93 מ'). הגארד האמריקאי-יהודי שנולד בניו ג'רזי שיחק המכביה האחרונה והיה שותף לזכייתה של ארה״ב. הוא עשה היכרות ראשונה עם ישראל, כאשר שיחק בטורניר המכביה לנוער 2009

הוא החל את קריירת המכללות שלו בסיינט מייקלס קולג', שם שיחק שלוש שנים בטרם עבר למכללת איתקה, בה רשם 16.1 נקודות, 8.0 ריבאונדים ו-1.4 אסיסטים כסיניור. לאחר סיום הקולג', הוא השיג דרכון גרמני בזכות סבתו היהודיה, שברחה מהמבורג לפני מלחמת העולם השנייה.

בארבע השנים האחרונות הוא שיחק בגרמניה. הוא החל את דרכו בגות'ה מליגת המשנה, בה רשם 10.4 נקודות ו-5.6 ריבאונדים בממוצע. משם המשיך לעונה אחת בלודביגסבורג מהליגה הראשונה וחצי עונה בהמבורג מהליגה השנייה. בשנה וחצי האחרונות הוא שיחק בשורות ראסטה וכטה, איתה עלה לבונדסליגה, שם רשם אשתקד 3.8 נקודות ו-1.6 ריבאונדים למשחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר