שחקני הפועל ב"ש חגגו אמש שעה ארוכה בחדר ההלבשה את ההעפלה לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות. "היתה הרגשה של משהו גדול" סיפרו במועדון והוסיפו: "אולי כי זה בא בסוף בדרך הקשה ולא בקלות . עכשיו צריך לשים את המשחק הזה מאחור כי הוא היה אחד החלשים שלנו בשנים האחרונות".
ההעפלה לשלב הפלייאוף של ליגת האלופות הבטיחה להפועל ב"ש הכנסה נאה של למעלה מ-5 מיליון יורו. העפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות תקפיץ את הסכום ל-14 מיליון יורו, בעוד שלב הבתים של הליגה האירופית ישאיר את ב"ש "רק" עם 8 מיליון. צרות של עשירים.
המשמעות היא שבאר שבע עשויה להתחזק בשחקן ישראלי נוסף על מנת לעבות את הסגל. הצוות המקצועי של האלופה יישב בימים הקרובים עם הבעלים אלונה ברקת על מנת להתייעץ בנושא כאשר האחרונה לא תערים קשיים אם יוחלט לצרף בלם או קשר נוספים.

ברק בכר. הודה כי ביצע מספר טעויות בהכנה למשחק // צילום: אודי ציטיאט
בב"ש מודעים לכך שהיכולת מול לודוגורץ היתה לא טובה. גם המאמן ברק בכר הודה בסיום כי ביצע מספר טעויות בהכנה למשחק ואולי גם בבחירת ההרכב. "החכמה היתה לעלות למרות הטעויות" אמרו בקבוצה והוסיפו: "אם עלינו לשלב הפלייאוף באחד המשחקים החלשים שלנו בשנים האחרונות זה אומר המון על הקבוצה". מי שדחף את השחקנים מהספסל בדקות הסיום היה הקפטן אליניב ברדה שחזר לסגל אך עדיין לא מקבל דקות. כזכור, ברדה נפצע במשחק הגומלין מול הונבד בסיבוב הקודם. אמש הוא צעק מהספסל וחבריו הודו: "אליניב מנהיג חיובי, כזה שנמצא שם תמיד גם אם לא על המגרש". החלוץ מוחמד גאדיר הודה בפני חבריו כי "לא הייתי סולח לעצמי אם לא היינו עוברים. החמצתי המון, אבל העיקר ששער אחד נכנס ועלינו שלב".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
