"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יעדי התיירות המועדפים על הישראלים

מנוע חיפוש הטיסות והמלונות, skyscanner פרסם את היעדים שהישראלים אוהבים • וגם: היעדים שמחירי הטיסות אליהם צנחו

,עודכן
שינויים בהעדפות הישראלים // צילום: GettyImages // שינויים בהעדפות הישראלים // צילום: GettyImages

נתונים מאתרSkyscanner.co.ilמצביעים על מגמות חזקות בנוגע ליעדים מועדפים לחופשה על ידי ישראלים בקיץ הנוכחי, נכון לאמצע יולי 2017. חמשת היעדים המבוקשים ביותר על ידי ישראלים בקיץ הנוכחי הם: פראג (מקום 4 ב 2016), אמסטרדם (מקום 1 ב 2016), לונדון (מקום 5 ב-2016), ניו יורק (מקום 2 ב-2016) וברצלונה (מקום 6 ב-2016). ברלין, שדורגה השלישית במדד הפופולאריות בשנת 2016, ירדה חמישה מקומות, ונמצאת עתה במקום השמיני.

חמשת היעדים בהם הורגשה העלייה החדה ביותר בהזמנות של ישראלים בשנה זו לעומת 2016, הן פאפוס, לובלין, ורוצלב, דברצן וורנה.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

הנתונים מהאתר מראים גם מהם חמשת היעדים שבהם הייתה ההוזלה הכי משמעותית השנה לעומת 2016. היעדים הם: פאפוס (עם הוזלה של 82%-), לובלין (66%-), ורוצלב (62%-), מנצ'סטר (22%-) וברטיסלבה (21%-).

Skyscanner חושף שבניגוד לתפיסה הרווחת, רוב הישראלים אינם מזמינים חופשה ברגע האחרון. רק 38% מהישראלים יזמינו טיסות ובתי מלון בחודש ופחות מראש ו-62% יעשו זאת לפחות חודש מראש. נתון זה אפילו מפתיע יותר, בהשוואה לנוסעים ממדינות שונות כדוגמת הגרמנים - 39%, הרוסים - 55% והצרפתים - 43%, שיזמינו חופשה בחודש ופחות מראש.

נתון מפתיע נוסף שמגלה האתר הוא שהזמנת חופשה ברגע האחרון (חודש מראש או פחות) יקרה בממוצע ב-16% מהזמנה של יותר מחודש מראש. היעדים שמחיריהם קופצים במידה הרבה ביותר כשמזמינים ברגע האחרון הם ז'נבה, פאפוס, מילאנו, יוהנסבורג, טוקיו ובואנוס אייריס. היעדים הפחות רגישים להבדלי מחירים כשמזמינים ברגע האחרון הם רודוס, כרתים, בלגרד, הוואנה, מנילה ולוס אנג'לס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר