"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התגלו חממות לגידול מריחואנה בדרום

מריחואנה בשטח אש: שוטרי משטרת ישראל גילו ארבע חממות מוסוות ובהן מאות שתילי מריחואנה • הגילוי: כחלק ממבצע נגד גניבת ציוד חקלאי

,עודכן
החממות המוסוות // צילום: דוברות המשטרה // החממות המוסוות // צילום: דוברות המשטרה

הפתעה במדבר:שוטרי ומתנדבי משמר הגבול הגיעו לאזור שטחי אש בדרום הארץ ומצאו ארבע חממות מוסוות. כאשר הרימו את היריעות גילו כ־600 שתילי מריחואנה.

במסגרת פעילות שביצעו אתמול שוטרי ומתנדבי מג"ב כחלק מהמאבק של משטרת ישראל בגניבת הציוד החקלאי, בדגש על מכלי השקיה ודישון באזור הנגב וגידול הסמים בשטחי הנגב, הביאו השוטרים לאיתורן של החממות לגידול מריחואנה. בנוסף, אותרו במקום מספר מכלי דישון המכוסים ברשת הסוואה והחשודים כגנובים, בשטחי אש שבין קיבוץ צאלים למושב בני נצרים, במועצה האזורית אשכול שבנגב.


השתילים שהתגלו בתוך החממות // צילום: דוברות משטרת ישראל

ממפקד הפעילות נמסר: "הנזק הכלכלי לחקלאיים כתוצאה מגניבת ציוד חקלאי הוא גדול, הפעילויות שלנו משלבות שוטרים ומתנדבים כאחד עם כוחות גלויים וסמויים של משטרת ישראל. אנו מוצאים קשר בין חממות הגידול לבין גניבת הציוד החקלאי שמשמש את העבריינים בחממות המאולתרות. אנו נמשיך במאבק הנחוש כנגד הפשיעה בגזרתנו לרבות גידול סמים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר