"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פצועה בינוני בהופעה של גאנז אנד רוזס

האישה ניסתה לטפס על הבמה בעת ההופעה בתל אביב • 60 אלף ישראלים הגיעו לפארק הירקון בשיא החום • "ברוכים הבאים לתל אביב, אני רוצה לשמוע אתכם צורחים!", שאג הסולן אקסל רוז

,עודכן
לוהט בפארק // צילום: קוקו // לוהט בפארק // צילום: קוקו

להקת גאנס אנד רוזס, אחת מלהקות הרוק הגדולות בכל הזמנים, עלתה הערב על אחת מהבמות הגדולות שידע פארק הירקון אי פעם, כשמולה עשרות אלפי ישראלים שלא נתנו לחום וללחות התל־אביבית לפגוע להם בחגיגה. לקראת סיום ההופעה נודע כי אישה שניסתה לטפס על הבמה מצדה האחורי, נפלה ונחבלה בראשה. היא פונתה מהמקום לביה"ח איכילוב בתל אביב כשמצבה בינוני.

צילום: ליאור פלג

המופע החל דקות אחרי שמונה בערב, כמובטח, למרות הזעם שנרשם בקרב שומרי השבת. את שמי הפארק האירו זיקוקי די־נור, וחברי הלהקה, בהם הסולן הנצחי אקסל רוז, עלו לבמה לקול תשואות הקהל. "ברוכים הבאים לתל אביב", שאג רוז, "אני רוצה לשמוע אתכם צורחים!". והקהל הגיב בהתאם, שלא נאמר - הגיב בחום.

סולן הלהקה אקסל רוז הבטיח לקהל הישראלי הופעה של יותר משלוש שעות, שתכלול יותר מ־30 שירים. 24 שנה בדיוק אחרי שהופיעו כאן בפעם הראשונה, חזרה הלהקה, שהיתה אחת הגדולות בעולם בשנות ה־90, כאשר מסע האיחוד שלה זוכה להצלחה מסחררת ברחבי העולם, לאחר 20 שנה של סכסוך בין חבריה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר