יוסף ברוך, בן 65 המתגורר בדרך כלל בתורכיה, הואשם הבוקר (רביעי) בבית המשפט המחוזי בתל אביב ברצח אשתו דליה ברוך לפני חודש במלון "רנסס" התל אביב.
בכתב האישום נטען נגדו כי המנוחה הביעה את חוסר שביעות רצונה ממגוריהם בתורכיה וחזרה על רצונה לחזור להתגורר בישראל. לדברי התובעת, עו״ד יעל הראל, לפני כחודש כאשר הגיעו ללון במלון התגלע ביניהם ויכוח, כאשר המנוחה הצהירה שהיא מבקשת להישאר בארץ ולשכור דירה באשדוד.
הנאשם, למשמע צעקותיה, נטל כרית והצמידה בחוזקה לפניה ומנע ממנה אספקת חמצן לאיבריה וכתוצאה המחניקה וחסימת האוויר נגרם לה תזניק שגרם חמותה. לאחר מכן בלע הנאשם כדורים, נטל סכין יפנית וחתך את ידיו כשהוא מנסה לשים קץ לחייו.
בנימוקים לעצור את הנאשם עד לתום ההליכים פירטה התובעת את הראיות נגדו. בין היתר נאמר כי הנאשם השאיר על שולחן בחדר המלון מכתב בו כתב: ״בצער רב אני כותב איגרת זו ונאלץ לבצע פעולה זאת הצער רב - ומסיים את חיינו״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו