"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יש מי שמאמין: פוקס ממשיכה עם מכבי ת"א

למרות העונה הרעה, חברת הביגוד תמשיך להיות הספונסרית הראשית של הצהובים • הקבוצה תשלשל לכיסה כ-1.25 מיליון דולר לעונה • 5,700 אוהדים חידשו את המינוי עד כה, 4,000 נותרו למכירה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // איתי שגב. סכום האימוץ עשוי לגדול עד לכ-1.5 מיליון דולר

למרות שבחודש האחרון ניהלה מכבי ת"א משא ומתן עם חברות אחרות כנותנות החסות הרשמית של הקבוצה, אתמול הודיעה הקבוצה כי רשת האופנה "פוקס" תמשיך להיות הספונסרית הראשית בעונה הקרובה.

תמורת חוזה האימוץ תשלם פוקס כ־1.25 מיליון דולר, ואם מכבי תשפר את הישגיה מהעונות האחרונות סכום האימוץ עשוי לתפוח ל־1.5 מיליון דולר. "אנו שמחים על המשך השותפות עם פוקס ומודים לעומדים בראשה, האחים הראל ואסי ויזל, על הבעת האמון במועדון שלנו", אמר יו"ר הקבוצה שמעון מזרחי.

פוקס החליפה ב־2015 את חברת אלקטרה ששימשה הספונסרית העיקרית במשך שבע שנים ושילמה למכבי בשיא ימי ההתקשרות בין הצדדים כ־2 מיליון דולר. אלקטרה הגיעה במקום "עלית" ששימשה נותנת החסות כ־40 שנה.

האוהדים התעוררו?

במכבי ת"א התעודדו ממכירת מינויים מואצת בימים האחרונים, שנבעה גם מסיום מבצע ההנחה לאוהדים (כעשרה אחוזים).

גורם במועדון מסר אתמול שעד כה הובטחו מקומם של 5,700 צופים בהיכל, מה שאומר שכ־4,000 מינויים עדיין נותרו למכירה. מכבי אפשרה למנויים הוותיקים עוד שבועיים לשמירת מקומם הקבוע בהיכל.

באתרי הכדורסל באירופה נכתב אתמול שקית' לנגפורד, אקס מכבי, ששוחרר מקאזאן, מועמד לחזור לצהובים. עם זאת, בקבוצה סגרו את הדלתות לשחקן אחרי שבקיץ 2013 סוכם כבר על חזרתו, גם עם קבוצתו מילאנו, אולם לנגפורד התחרט ונשאר באיטליה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר