"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דמעות בתל אביב

הערב תופיע בהיכל מנורה מבטחים להקת טירס פור פירס, שהנפיקה להיטי נצח באייטיז

,עודכן
טירס פור פירס

בעולם הבוגדני של להקות הפופ, הרכב שמצליח להתקיים כמעט ארבעה עשורים הוא הישג בפני עצמו. כשההרכב גם מצליח לייצר קלאסיקות על־זמניות שמשתלבות בפסקול החיים של מיליונים ברחבי העולם, כנראה יש שם את האלמנט החמקמק הזה שממנו בנויות אגדות.

להקת טירס פור פירס (Tears For Fears) היא אחד ההרכבים שעשויים מהחומר הזה, והערב תופיע, בפעם הראשונה בישראל, בהיכל מנורה מבטחים בתל אביב. מופע החימום שנבחר לפתוח את הערב הוא של קארינה ראונד, זמרת הליווי של הלהקה. ראונד תעלה לבמה ב־20:45, וההרכב יעלה לבמה ב־21:15.

טירס פור פירס הוקמה ב־1981 בעיר האנגלית הקטנה באת' על ידי רולאנד אורזבל וקורט סמית'. המוזיקה שיצרו השניים שילבה אלמנטים של פופ ורוק עם ניחוחות של ניו־וייב - סגנון שזכה להצלחה אדירה באירופה במחצית הראשונה של שנות ה־80. ואכן באייטיז חווה ההרכב את הצלחתו הגדולה ביותר. הם שיחררו שלושה אלבומים, "The Hurting" (1983), "Songs From The Big Chair" (1985) ו"(The Seeds Of Love" (1989), שהכילו להיטי ענק, ובהם "Sowing The Seeds Of Love", "Mad World", "Everybody Wants to Rule the World", "Shout" ו"Pale Shelter".

בתחילת שנות ה־90 קורט סמית' עזב את ההרכב, ורונלד אורזבל המשיך להוציא אלבומים תחת שם הלהקה. ב־2004 שבו השניים לשתף פעולה. מאז הם יוצרים ומופיעים יחד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר