"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: הותקפה מינית ע"י אחיה ודודה

בת 15 הגיעה לתחנת המשטרה בליווי יועצת בית הספר והתלוננה כי הותקפה מינית במשך שנים במקלט בבניין מגוריה

,עודכן
צילום אילוסטרציה: GettyImages

חשד: קטינה בת 15הותקפה מיניתעל ידי אחיה ודודה במקלט בניין מגוריה. המשטרה עצרה את שני החשודים, ותבקש להאריך את מעצרם.

מהמשטרה נמסר כי הנערה שוחחה עם חוקרת הנוער המשטרה באומץ ובכאב רב, ושיתפה בפגיעה המינית הקשה שעברה לאורך שנים על ידי האנשים הקרובים לה.

הקטינה הגיעה בליווי עובדת רווחה לתחנת המשטרה וגוללה בפני החוקרים מסכת של פגיעות מיניות ארוכת שנים הכוללת מעשי סדום ומעשים מגונים על ידי אחיה הגדול ודודה.

התלוננה בליווי יועצת בית הספר

מתלונתה עולה כי במשך מספר שנים אחיה הגדול ודודה, צעירים בשנות ה-20 לחייהם, ביצעו בה מעשי סדום ומעשים מגונים אותם נהגו לבצע לרוב במקלט הבניין בו מתגוררים.

הקטינה שלא יכלה לשאת עוד את המעשים הללו, החליטה לפנות ליועצת בית הספר בו לומדת, שפנתה מיד יחד עם הקטינה לתחנת המשטרה לשם הגשת התלונה.

החוקרים שגבו את תלונתה הקשה של הקטינה פתחו בחקירה מאומצת כנגד החשודים, במהלכה נגבו עדויות נוספות שהביאו לגיבוש תשתית ראייתית כנגדם.

אמש, נעצרו החשודים והובאו לחקירה בחשד ל"ביצוע מעשים מגונים ומעשי סדום בקטינה", במהלכה נקשרו למיוחס להם. היום, יובאו החשודים בפני בית המשפט שם תבקש המשטרה להאריך מעצרם.

תלונתה הקשה של הקטינה הביאה לפתיחה בחקירה ולריכוז מאמץ רב סביב גביית העדויות וגיבוש התשתית הראייתית כנגד החשודים שנעצרו ונחקרו.

המעשים הקשים המיוחסים לאחיה ולדודה תוך ניצולה, הינם חמורים וכנגדם תפעל המשטרה ביד קשה למיצוי מלוא חומרת הדין. החקירה נמשכת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר