"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משבר פסטיבל עכו: מוני יוסף נבחר למנהל

ניהל בעבר את הפסטיבל במשך 4 שנים • אמר אתמול: "הדו־קיום בעכו חשוב לי מאוד, תיאטרון הוא גשר" • ארגוני יוצרים: לא לשתף איתו פעולה

,עודכן
"הדו־קיום בעכו חשוב לי מאוד" // צילום: הרצי שפירא // "הדו־קיום בעכו חשוב לי מאוד" // צילום: הרצי שפירא

מחאת האמנים לא עזרה: בפסטיבל עכו לתיאטרון אחר מינו אתמול מנהל אמנותי חדש שיחליף את אבי גיבסון בר־אל, שפרש לאחר שהצגתה של עינת ויצמן ("אסירי הכיבוש") הורדה מהצגות התחרות.

בימים האחרונים קראו ארגון השחקנים (שח"ם), איגוד במאי התיאטרון בישראל (בת"י) וארגון היוצרים העצמאיים בתיאטרון (אי"ב) בעצומה משותפת לאמנים לגלות סולידריות ולא להשתתף בפסטיבל עכו הקרוב. אתמול הצטרף גם איגוד אמני ישראל לקריאה והביע תמיכה מלאה ביוצרי התיאטרון העצמאיים אשר פרשו מפסטיבל עכו, עקב פסילת ההצגה "ממניעים שאינם מקצועיים". אולם מתברר כי המחאה לא עזרה, ואתמול נודע כי ועדת ההיגוי של פסטיבל עכו בחרה במוני יוסף כמנהל האמנותי של הפסטיבל הקרוב.

מוני יוסף (59), שנבחר מבין שבעה מועמדים, למד בבית הספר לאמנויות בית צבי ושיחק, ביים והפיק במרכז לתיאטרון של עכו. הוא שימש בין היתר מנכ"ל פסטיבל להצגות יחיד בערבית ומביים ביפן ובגרמניה. בשנת 1996 הוא קיבל את פרס הבמאי בפסטיבל עכו להצגה "חלום ערבי", ובפרסים נוספים. הוא ניהל בעבר את הפסטיבל במשך ארבע שנים.

מוני יוסף אמר: "הדו־קיום הוא מרקם מאוד חשוב לי ולעיר. תיאטרון עכו ממוקם בעיר העתיקה והתושבים הם תומכי התיאטרון. בעכו תיאטרון הוא הגשר בין האוכלוסיות. אנשים ממתינים שנה שלמה לפסטיבל, ואני רואה חובה לשמור על ההמשכיות של הפסטיבל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר