"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הצ'יינסמוקרז לארץ

ההרכב האלקטרוני האמריקני המצליח יגיע להופעה בלייב פארק ראשל"צ ב־3 באוגוסט מכונת להיטים

,עודכן
שהצ'יינסמוקרז

הצ'יינסמוקרז, הרכב האלקטרוניקה האמריקני, יגיעו בקרוב להופעה ראשונה בישראל. ההופעה תתקיים ב־3 באוגוסט בלייב פארק ראשון לציון.

מכירת הכרטיסים תחל מחר ב־10:00 באמצעות אתר Ticket Master, ומחירי הכרטיסים נעים בין 190 שקלים (לכרטיס בדשא במכירה המוקדמת) לבין 300 שקלים (כרטיס לגולדן רינג במחיר מלא). את ההופעה בישראל מפיקה קבוצת בלוסטון, והיא נערכת במסגרת סיבוב ההופעות הבינלאומי שמלווה את יציאת אלבום הבכורה של הצמד.

הצ'יינסמוקרז הם צמד, אלכס פאל ואנדרו טאגרט, שלוהק על ידי מנהל האמנים אדם אלפרט ב־2012 בניו יורק, מתוך כוונה להפוך אותם לדואו דאנס ואלקטרוניקה. בתחילת דרכם המקצועית המשותפת עשו פאל וטאגרט בעיקר רמיקסים לאמנים ולהרכבים מסצנת האינדי, וזכו לפריצה הגדולה רק כשנה לאחר מכן, כששיחררו את הסינגל "#selfie" להפצה חופשית. השיר, שכיכב במצעדי הדאנס, משך אליהם תשומת לב עולמית, ובאפריל 2015 חתמו על חוזה עם חברת התקליטים דיסראפטור, מבית סוני מיוזיק אנטרטיינמנט.

מכאן ואילך ההצלחה האירה פנים לצמד, ורצף הסינגלים שלהם הפך אותם לשם חם בעולם. "New York City", "Until You Were Gone", "Waterbed", "Good Intentions" ו"Roses" הרכיבו מיני־אלבום שיצא ב־2015. את החותמת הסופית להצלחה הבינלאומית שלהם העניק השיר "Closer", שהוקלט עם הזמרת הלסי. השיר טיפס למקום הראשון במצעד הבילבורד ובמצעד הסינגלים הבריטי, וזכה ליותר ממיליארד וחצי צפיות ביו־טיוב.

בינואר השנה שיחררו את "Paris", סינגל ראשון מתוך אלבום בכורה מלא ראשון. כחודש לאחר מכן שוחרר "Something Just Like This", שיתוף הפעולה שלהם עם קולדפליי. האלבום המלא שוחרר באפריל האחרון, מעט לאחר שהצ'יינסמוקרז הפכו להרכב השלישי בהיסטוריה שמכניס שלושה שירים במקביל לעשירייה הפותחת של מצעד הבילבורד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר