"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נועה קירל לא מאמינה במותגים

הזמרת הצעירה הופיעה בקניון האופנה החדש בתל אביב והכריזה: "לא מתחברת למותגים היוקרתיים"

,עודכן
נועה קירל, צילום: דניאל אלסטר

נועה קירל, רק בת 16 וכבר מעוררת מהומות לכל מקום אליו היא מגיעה, כאילו הייתה הגרסה העברית של ריהאנה. קירל, הגיעה לקניון האופנה החדש TLV Fashion, כשנהר של ילדים וילדות משתרך אחריה.

כתב: מאור בן הרוש // צילום: משה בן שמחון

"זה מה שהכי חסר לי מאז שהתפרסמתי", היא אומרת, "זה שאני לא יכולה ללכת למקומות שאני רוצה. ישר מבקשים להצטלם, זה נחמד, אבל להתקהלויות גדולות אני לא יכולה ללכת". קירל עוד סיפרה כי למרות שהגיעה להופיע בקניון מותגים, לה אין אפילו מוצג יוקרתי אחד: "הדבר הכי יקר שאי פעם קניתי זה היה טלפון. האמת היא שאין לי אפילו בגד ממותג אחד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר