"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברוכים השבים: מנצ'סטר יונייטד זכתה בליגה האירופית

השדים האדומים גברו 0:2 על אייאקס בגמר המפעל שנערך בשטוקהולם • הזכייה סידרה להם כרטיס לשלב הבתים בליגת האלופות, ממנו נעדרה בשנתיים האחרונות

,עודכן
צילום: gettyImages // פוגבה ומיקיטראין חוגגים

אפשר לומר הרבה מאוד דברים על ז'וזה מוריניו, אבל האיש יודע את העבודה.

בשבועות האחרונים הפורטוגלי עסק אך ורק בגמר הליגה האירופית שנערך אתמול נגד אייאקס, בידיעה שתשעים הדקות בשטוקהולם יגדירו את העונה הראשונה שלו באולד טאפורד. הוא הבין שניצחון אחד מפריד בין הצלחה לכישלון.

מוריניו נתן מנוחה לשחקני הרכב, ויתר על מקום ברביעייה הראשונה בפרמייר ליג והבהיר בתקשורת שהמסלול לליגת האלופות עובר רק דרך הליגה האירופית. וזה עבד מצוין. מול אייאקס הצעירה והתוססת, עם הרכב שגילו הממוצע הוא 22 שנים ו־282 ימים ובמרכז ההגנה שלה ניצב מתיאס דה ליכט בן ה־17, יונייטד סיפקה את אחד ממשחקיה הטובים העונה, לבטח אחד היעילים.

עם ניצחון 0:2 היא הניפה לראשונה בתולדותיה את גביע הליגה האירופית על גלגוליו, הצטרפה למועדון הזוכות בכל תארי אופ"א (אלופות ומחזיקות גם כן) שכולל את צ'לסי, יובנטוס, באיירן מינכן ואייאקס, וחשוב מכל: הבטיחה את מקומה בשלב הבתים של ליגת האלופות אחרי שנתיים ארוכות שלא הייתה שם.

אייאקס של פיטר בוס ראויה לכל המחמאות על עונה נהדרת, אך אתמול פגשה יריבה שגדולה עליה ובעיקר מנוסה ממנה. מהרגע הראשון האנגלים היו אלה שהכתיבו את הקצב, איטי כמובן, ומנעו מההולנדים כל איום רציני על שערו של סרחיו רומרו.

ההגנה עשתה עבודת סגירה מצוינת, והצבתו של מרוואן פלאיני בחלק הקדמי הוכיחה את עצמה מוקדם. כבר אחרי 18 דקות הבלגי בישל את שער היתרון של פול פוגבה, שכדור שלו הוסט על ידי דובינסון סאנצ'ס ונכנס.

ההולנדים החזיקו בכדור רוב דקות המשחק, אך השליטה היתה חסרת תכלית. גם אם היו לאייאקס תקוות לחזור במחצית השנייה, הן התנפצו שלוש דקות מפתיחתה. הנריק מיקיטריאן כבש בחצי מספרת וקבע 0:2. לא מעט ביקורות נשמעו על התרומה של שחקני הרכש היקרים שהגיעו הקיץ למנצ'סטר, והנה שניים מהם שהחזירו כמות נאה מההשקעה עם שערים ששווים כמה עשרות מיליונים. למרות מכת הפציעות והלו"ז הצפוף, מוריניו ויונייטד מסיימים עונה עם תואר אירופי. אולי בשנה הבאה הם יצליחו לשלב את זה גם עם הליגה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר