"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בקרוב נוכל להכיר: זני עגבניות חדשים, בעלי חיי מדף ארוכים

"אנו מאמינים בחקלאות הישראלית ורוצים להעצים אותה"

,עודכן
עגבניית שלהבת // צילום: זרעים גדרה // עגבניית שלהבת // צילום: זרעים גדרה

זני עגבניות חדשים בעלי חיי מדף ארוכים יותר וצורות מגוונות יוצגו לראשונה בתערוכת החקלאות הגדולה בישראל "פרש־אגרו משוב", שתתקיים בגני התערוכה בתל אביב בסוף יוני.

חברות הזרעים הוציאו לאחרונה פיתוחים חדשים לכוכבת הסלט, העגבנייה, ובתערוכה יוצגו בין השאר הזן החדש מסוג "שלהבת", שקיבל את שמו המקומי בשל צורת הפרי שמזכירה לב או טיפה, וזן עגבניות השרי "סיישל", שיציג את מראהו המוארך במיוחד וטעמו המתוק־חמצמץ.

לדברי חיים אלוש, יו"ר התערוכה, "אנו מאמינים בחקלאות הישראלית ורוצים להעצים אותה, הקהל הרחב מוזמן לבוא ולהשתתף בתערוכה שמציגה את החקלאות הישראלית כמודל הבינלאומי שהוא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר