"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלב ההכרעות

הפועל אילת תנסה להבטיח הערב את המקום הראשון מול קריית גת במחזור הלפני אחרון של העונה • עוד בתפריט: מאבקי כניסה על העפלה לפלייאוף ועל המקום הרביעי שמבטיח ביתיות

,עודכן
עודד קטש // עודד קטש. מחפש להבטיח את המקום הראשון עם אילת

הפועל אילת יכולה להבטיח הערב את המקום הראשון, שיקנה לה את הבחירה היכן ייערך הפיינל פור, אם תנצח את מכבי קריית גת, שכבר ירדה מזמן לליגה הלאומית. הקבוצה מהדרום מגיעה לאחר תשעה ניצחונות רצופים מול מי שבשבוע שעבר קטעה רצף של עשרה הפסדים.

מכבי ת"א כבר לא תסיים ראשונה אבל יכולה לסיים שנייה. הערב היא תארח את גלבוע/גליל, שניצחה את הצהובים פעמיים העונה ועדיין מחזיקה בסיכוי להעפיל לפלייאוף. אנדרו גאודלוק ישוב לאחר היעדרות של שלושה חודשים. קולטון אייברסון יקבל מנוחה.

הפועל ירושלים (ללא אמרה סטודמאייר, שיצא לארה"ב לכמה ימים בשל סיבות אישיות) תנסה להתקרב אל המקום הרביעי, שמשמעותו יתרון ביתיות בפלייאוף. לשם כך היא תצטרך לנצח את מכבי חיפה הערב ובמחזור הסיום את קריית גת. הירוקים זקוקים לניצחון כדי להבטיח את מקומם בפלייאוף.

לאחר ההפסד לקריית גת, בני הרצליה תפגוש את עירוני נהריה, שמגיעה לאחר ארבעה ניצחונות רצופים. לשתי הקבוצות סיכוי לסיים במקום הרביעי.

למרות רצף הכישלונות, הפועל ת"א תנסה לשמור על סיכוי תאורטי להעפיל לפלייאוף כשתארח את מכבי אשדוד. אדריאן בנקס, שסירב לשחק בארנה, ישחק ומחר תיערך לו ועדת משמעת פנימית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר