"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כספי: "מחכה שזה כבר יתחיל"

טקס ההשקה של אליפות אירופה בכדורסל נערך אתמול וכוכבה של הנבחרת מצפה ל־31 באוגוסט: "יש בית מאתגר, השמיים הם הגבול" • על העתיד באן.בי.אי: "אני רק באמצע הדרך" • עלות האירוע - 25 מיליון שקלים

,עודכן
צילום: יוסי זליגר // כספי על האליפות: "יהיה כיף, זה חלום שמתגשם"

טקס ההשקה של אליפות אירופה בכדורסל, שחלקה תיערך הקיץ בישראל, התקיים אתמול במעמד שרת הספורט מירי רגב וראש עיריית תל אביב רון חולדאי.

ישראל היא אחת מארבע מארחות הבתים של הטורניר, שיחל בעוד שלושה חודשים וחצי. המשחקים בארץ ייערכו החל מ־31 באוגוסט ויתקיימו ביד אליהו. הנבחרת תשחק באותו בית עם איטליה, גרמניה, ליטא, אוקראינה וגאורגיה. ארבע הראשונות יעלו לשלב הגמר, שייערך באיסטנבול.

יו"ר איגוד הכדורסל עמירם הלוי אמר אתמול שהוא מקווה שהאירוע יספק דחיפה גדולה לענף. עלות האירוע, על פי דבריו, היא 25 מיליון שקלים, 12 מיליון מתוכם יגיעו ממשרד התרבות והספורט.

המאמן ארז אדלשטיין אמר: "צמאים כאן לכדורסל כחול לבן, זה קורם עור וגידים. זה היה חלום לארח כאן בארץ אליפות כזו. נציג כאן יחידה לוחמת. מבחינתי ההתרגשות בשיאה".

איגוד הכדורסל הציג באירוע את עשר האגדות, שחקני עבר גדולים שילוו את האירוע. העשרה: מיקי ברקוביץ', דורון ג'מצ'י, טל ברודי, טל בורשטיין, שמעון אמסלם, גור שלף, מאיר טפירו, נדב הנפלד, בועז ינאי ותומר שטיינהאור.

קפטן הנבחרת עומרי כספי: "יש לנו הרבה כישרונות טובים. בכל ערב נתון מישהו אחר יכול להוביל את הנבחרת שלנו, אני מאוד אופטימי. אם נשחק יחד, השמיים הם הגבול. יש לנו צוות מקצועי מהטובים בעולם ושחקנים רעבים. יש לנו בית מאוד מאתגר וטוב, ויהיה כיף. זה חלום שמתגשם, שאליפות אירופה תהיה כאן בארץ. התחושות טובות. יש הרבה שחקנים שעשו העונה קפיצת מדרגה גדולה. אני כבר מחכה שזה יתחיל. המטרה היא להגיע ב־31 באוגוסט בכושר הטוב ביותר".

מה יהיה איתך בעונה הבאה?

"גם אני לא יודע. נחיה ונראה".

לאחר שמונה עונות באן.בי.אי וכמעט 500 משחקים בה, כספי התייחס לעתיד האישי שלו בליגה הטובה בעולם: "אני ממש לא מתכוון לעצור פה, אני מרגיש שאני רק באמצע הדרך. אני עובד על עצמי באספקטים שלא עבדתי עליהם עד היום ומנסה לבנות את הדרך קדימה. דברים יתחילו לזוז ב־1 ביולי כשהשוק ייפתח".

אתה רגוע?

"אני רגוע. אני מנסה לא להעסיק את עצמי בדברים שאינם בשליטתי. בוא ניתן לאלוהים להוביל אותנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר