"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקיץ מגוונים: החופשה החלומית בדובאי

כן, אתם שומעים נכון • גם ללא ויזה, ישראלים יכולים להנות מבילוי מפנק במלון פאר בנסיכות, ב-800 שקלים ללילה

,עודכן
המלון הממוקם בלב אזור הדיוטי פרי // צילום: יח"צ // המלון הממוקם בלב אזור הדיוטי פרי // צילום: יח"צ

חולמים לבקר ביעדים לא שגרתיים? זו עשויה להיות הזדמנות פז. מלון חדש, הממוקם בלד שדה התעופה הגדול בעולם, יאפשר לתיירים ישראלים לחוות מהפאר והרהבתנות המאפיינים את נסיכות דובאי, ללא צורך באשרת כניסה. אזרח ישראלי יתקשה מאוד לקבל אשרת שהייה בדובאי, אבל בכל הנוגע לשדה התעופה - אין שום הגבלה.

אתר השוואת המלונות "הוטלס קומביינד" מאפשר להזמין נופש במלון 5 כוכבים "דובאי אינטרנשיונל הוטל" הנגיש לישראלים. במלון 460 חדרים, שגודלם נע בין 30 ל- 150 מ"ר. חדר זוגי במלון עולה כ-800 שקל, החדרים מאובזרים ברמה גבוהה עם כורסאות עיסוי, רצפת שיש, מטבחון עם מזון מגוון. האורחים מוזמנים להנות מבריכה מקורה, חמאם אדים, ספא המציע שרותי עיסוי, מכון יופי וטיפוח, חדר כושר, ג'קוזי וביליארד.

שילוב של פאר ונוחות, סוויטה במלון // צילום: יח"צ
שילוב של פאר ונוחות, סוויטה במלון // צילום: יח"צ

שילוב של פאר ונוחות, סוויטה במלון // צילום: יח"צ

המלון נמצא בשטח בינלאומי בשדה התעופה של דובאי, לפני ביקורת הדרכונים, ולכן נגיש גם לישראלים ללא צורך בוויזה. הוא פועל לצד 135 מסעדות המאפשרות לטעום מהאוכל המקומי וממטבחים עם טעמים חובקי עולם. בשדה הוקמה במת הופעות חיות הפתוחה למבקרים לאורך היום ללא תשלום ומארחת אמנים בינלאומיים כמו קייטי פרי, קלי רולנד, המחזמר Cats ואמנים מקומיים.

בין חנויות הדיוטי פרי אפשר למצוא מהדורות מיוחדות של מותגים כמו שאנל, טיפאני, גוצ'י וחנויות של מוצרים מקומיים של נסיכויות המפרץ. מבקרים המגיעים לשופינג ולא רוצים לפספס מציאות בדיוטי פרי הגדול בעולם יכולים להיעזר בשרות "אהלן", המספק ליווי של יועץ מקצועי במהלך הקניות ושרותי סבלות.

בריכת שחיה מקורה במלון // צילום: יח"צ
בריכת שחיה מקורה במלון // צילום: יח"צ

בריכת שחיה מקורה במלון // צילום: יח"צ

לשרות המשפחות פועל ג'ימבורי המעוצב בהשראת המדבר הערבי שפתוח ללא תשלום וכולל מגוון של פעילויות. ישנם גם מסכי טלוויזיה המקרינים סרטי ילדים, אזורי משחקים אינטראקטיביים, אזורי טיפוס וחדרי שינה לתינוקות. המתחם מוקף באזורי ישיבה נוחה, מסעדות ובתי קפה כדי שלהורים יהיה נוח להשגיח על הילדים.

כדי לספוג שלווה בין מגוון האטרקציות אפשר להירגע באחד מהגנים הצומחים בשדה, המוקפים בזנים שונים של צמחייה ירוקה לצד זרמי מים מפכפכים.

135 מסעדות במתחם // צילום: יח"צ
135 מסעדות במתחם // צילום: יח"צ

135 מסעדות במתחם // צילום: יח"צ

לדברי איל סגל מהוטלס קומביינד, בכל שנה עשרות אלפי ישראלים מבצעים קונקשיין בדובאי בדרכם לתאילנד, הודו או אוסטרליה ואין סיבה למהר לעזוב את הנסיכות אם אפשר לבלות בה ולהעשיר את הטיול בחוויה אקזוטית שהמקום מציע. אין טיסה ישירה לדובאי, אך עוברים בה בטיסות מוזלות למזרח דרך חברות בינלאומיות.

כל השדה מרושת באינטרנט אלחוטי חינמי המהיר ביותר מכל שדות התעופה בעולם, המאפשר לחלוק תוכן ברשתות החברתיות בעת הביקור. עבור אורחים מעשנים פזורים בשטח שבעה אזורי עישון מרווחים, נוחים ומאווררים היטב. הדיוטי פרי של דובאי מחלק באופן קבוע פרסים של מיליון דולר ורכבי פאר בהגרלת לוטו בין לקוחותיו. במידה וזוכים ברכב אין צורך לאסוף אותו פיזית, אפשר לבקש למכור אותו בחו"ל או לשלם את עלויות המשלוח למדינה הרצויה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר