"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

349 אלף תיירים ביקרו בישראל באפריל

נתון שיא של כל הזמנים במספר כניסות לארץ בחודש אחד • מאז תחילת השנה הכניסה התיירות כ-6 מיליארד ש"ח למשק הישראלי

,עודכן
שוברים שיאים בנתב"ג // צילום: יוסי זילגר // שוברים שיאים בנתב"ג // צילום: יוסי זילגר

התיירות שוברת שיא היסטורי. 349 אלף תיירים ביקרו בישראל בחודש אפריל, נתון זה מהווה שיא כל הזמנים במספר כניסות תיירים בחודש אחד מאז קום המדינה, וגידול של כ-40% בכניסות תיירים לישראל .

בסה"כ מאז תחילת השנה נכנס למשק הישראלי סכום שיא של כ-6 מיליארד ש"ח מתיירות נכנסת.

שר התיירות יריב לוין: "כשיש מדיניות ברורה רואים תוצאות. מדי חודש אנו עדים לנתונים יוצאי דופן הממחישים את ההתקדמות שאנו מובילים בענף התיירות ואת התרומה העצומה שלו למשק, לתעסוקה ולכלכלה הישראלית. ציון הדרך החשוב והמרגש הזה הוא חלק ממגמה חיובית שנמשכת כבר למעלה מחצי שנה, ואני מקווה ומאמין שבעבודה מאומצת נמשיך לקצור את פירות ההשקעה".

נתוני חודש אפריל משקפים עלייה של כ-38% בתיירות ביחס לחודש אפריל 2016 ועלייה של כ-21% ביחס לחודש אפריל 2015.

כמו כן נרשמה עליה גם לעומת השלישון הראשון של 2014 (לפני צוק איתן) שהיווה עד כה שיא בתיירות לישראל.

דרך האוויר נרשמו בחודש פברואר כ-309 אלף כניסות של תיירים, עלייה של כ-36% ביחס לחודש אפריל 2017 ועלייה של כ-21% ביחס לחודש אפריל 2015.

דרך היבשה נכנסו לישראל כ-40 אלף תיירים, מתוכם כ-34 אלפים מירדן וכ-6 אלפים ממצריים. נתונים אלה משקפים עליות ביחס לחודשי אפריל 2016 (56%) ו-2015 (22%). מספר מבקרי היום הסתכם בחודש אפריל בכ-24 אלף המבטא עלייה של כ-27% ביחס לחודש אפריל 2017 ושל כ-13% ביחס לחודש אפריל 2015.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר