"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צעד סמלי בוונצואלה: הופל פסל של הוגו צ'אבס

38 בני אדם נהרגו עד כה בעימותים בין כוחות הביטחון לאזרחים • קבוצת צעירים במחוז סוליה מוטטה את פסלו של צ'אבס

,עודכן
פסלו של צ'אבס על הקרקע // צילום: הטוויטר של jesunym@ // פסלו של צ'אבס על הקרקע // צילום: הטוויטר של jesunym@

כמעט חודש נמשכות המהומות בוונצואלה, 38 בני אדם נהרגו עד כה בעימותים בין כוחות הביטחון לבין האזרחים, אבל אתמול התרחש אירוע סמלי במיוחד. קבוצת צעירים במחוז סוליה מוטטה את פסלו של הוגו צ'אבס, מנהיג ונצואלה לשעבר, לקול צהלות וקללות הצופים."סטודנטים השמידו פסל של צ'אבס", מסר מחוקק מהאופוזיציה, קרלוס ולרו, "הם מאשימים אותו בהרס עתידם - ובצדק".

האופוזיציה בוונצואלה, שכעת נהנית מתמיכת הרוב, הוציאה עשרות אלפים לרחובות בניסיון לטרפד את היוזמות הדיקטטוריות של הנשיא ניקולאס מדורו ובהן שכתוב החוקה באמצעות פרלמנט חלופי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר