שחקני הפועל ב"ש חגגו אתמול בחדר ההלבשה באצטדיון נתניה שעה ארוכה לאחר שריקת הסיום. לאחר מכן רצו השחקנים לצאת לחגוג בבירת הנגב יחד עם האוהדים אך המשטרה אסרה על התקהלות המונית. בשל כך, חלק קטן מהשחקנים חגג בצורה מינורית בפאב מקומי בעוד היתר ימתינו עד השבוע הבא לאחר משחק הבית מול מכבי פ"ת, אז גם ייערך הטקס הרשמי בו תוענק לקבוצה צלחת האליפות. "עשינו עונה יצאת מן הכלל" אמר הקפטן אליניב ברדה שהוסיף: "אני לא זוכר קבוצה ישראלית שעשתה קמפיין יפה באירופה וסיימה כאלופה. ידענו לשלב את זה ושאפו לכל שחקני הסגל שעשו עבודה על הצד הטוב ביותר. אנחנו מאושרים".
ברדה דיבר גם כבאר שבעי שגדל במועדון והוסיף: "ב"ש זו עיר של כדורגל. כשהקבוצה לא טובה אז מצב הרוח בעיר לא טוב. כשאנחנו רואים את האוהדים מאושרים, צופרים במכוניות זה אושר. בשבילי לראות אותם שמחים, גאים זה אושר הכי גדול. יש להם על מה. השנה, גם במשחקי חוץ הרגשנו בבית. הם דחפו וליוו אותנו בכל מקום". אגב, בימים הקרובים ברדה אמור לחתום על חוזה חדש בהפועל ב"ש והוא ישחק בקבוצה גם בעונה הבאה.
האליפות הזו היא החמישית של ברדה בקריירה. עוד אחד שזכה בחמש אליפויות הוא הקשר מהראן ראדי אלא שבמקרה שלו זו אליפות חמישית ברציפות (שלוש במכבי ת"א ועוד שתיים בב"ש). "כל שנה אני מרגיש שהאליפות יותר מתוקה מהקודמת" אמר ראדי והוסיף: "זו היתה אליפות לא קלה ויש כמובן את התקופה היפה באירופה. יש לנו עוד לאן להשתפר. אני מאוד שמח במועדון הגדול הזה. זו משפחה. אני לא סופר את האליפויות"..

ראדי: "האליפות יותר מתוקה משנה קודמת" // צילום: עמי שומן
אדי התייחס לעובדה שעזב את מכבי ת"א והצעד הזה הוא שעזר לו בדיעבד להגיע להישג מדהים של חמש אליפויות רצופות. "היה סיכום ביני לבין ג'ורדי קרויף שמיציתי את עצמי במכבי" אמר ראדי ועקץ: "צריך להודות גם למאמן האחרון שהיה לי במכבי (פאקו אייסטראן ל.נ), שלקח אותי כקמפיין אישי ולא נתן לי לשחק משום מה. גם כשהבקעתי. אבל זה גם לטובה, יש אלוהים בשמיים ואם אתה עובד קשה בסוף זה משתלם".
הבלם שיר צדק הוסיף: "מי שחושב שזה היה קל טועה. מבחינת כמות משחקים ולחץ עשינו עונה ארוכה וטובה. כל אחד תרם את החלק שלו בשביל הקבוצה ואין יותר מתוק מזה לסיים את זה פה מול מכבי ת"א כאן ועכשיו. מסמנים עוד "וי"".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו