"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברקת: "זו ההוכחה שחלומות מתגשמים"

בעליה של הפועל ב"ש שישבה אמש ביציע עם אוהדיה הקבוצה, לא ידעה את נפגשה עם הניצחון של קבוצתה שנתן לה את האליפות • על המשחק אמש סיפרה: "היתה תחושה טובה גם כשמכבי הובילה" • על העפלה לליגת האלופות אמרה: "הלוואי וזה יקרה"

,עודכן
אלונה ברקת: "היה חשוב להראות שזו לא הבלחה חד פעמית" // אלונה ברקת: "היה חשוב להראות שזו לא הבלחה חד פעמית"

אלונה ברקת בחרה אמש שלא לשבת ביציע הכבוד. הבעלים של הפועל ב"ש ידעה שניצחון יעניק לקבוצתה אליפות שנייה ברציפות, אז היא ויתרה על ארוחה בחדר הוי.איי.פי באצטדיון בנתניה וישבה ביציע האורחים עם אוהדיה האדומים בתוך מה שמכונה "הכלוב". במשך כל המשחק ברקת שרה עם האוהדים עד שבסוף גם חגגה איתם את שער האליפות שכבש הקשר הניגרי ג'ון אוגו בדקה ה-89. "היתה לנו תחושה טובה גם כשמכבי ת"א הובילה" הודתה ברקת והוסיפה: "נורא רצינו לעשות את זה. ברגע שיש לך הזדמנות לקחת אליפות אז אתה רוצה לעשות את זה ולא חשוב באיזה מגרש. אין מתוק מזה שגם ג'ון הבקיע את השער. הכי כיף לשבת עם הקהל". בעונה שעברה הפועל ב"ש זכתה באליפות במחזור הסיום.

העונה היא עשתה זאת שלושה מחזורים לפני תום הליגה, אבל מבחינתה של ברקת שום דבר לא בא בקלות. "קל? זה ממש לא היה קל" היא הבהירה והוסיפה: "אנחנו עייפים, סחוטים, גם מנטלית ונפשית. היה לנו גם קמפיין אירופי מדהים. היתה לנו שנה ארוכה וקשה. ידענו שיש לנו כשרון הן בקרב השחקנים והן בצוות המקצועית אבל זה ממש לא היה קל". עוד הוסיפה ברקת:"זו ההוכחה שחלומות מתגשמים ושאם עובדים קשה אפשר להשיג את המטרות שלך, זה מה שעשינו. אני שמחה שהגענו לרגע הזה. תמיד חשוב להישאר במקום שאתה נמצא. להראות שזו לא הבלחה חד פעמים. מי שראה את הקמפיין האירופי שלנו ראה קמפיין מדהים. אין אחד שלא התרגש יחד איתנו". בעונה הבאה תנסה הפועל ב"ש להעפיל לראשונה בתולדותיה לליגת האלופות, זאת אחרי שהעונה הגיעה עד שלב 32 האחרונות בליגה האירופית. "הלוואי וזה יקרה" הצהירה הבעלים של האלופה, שגם זמזמה אמש את ההימנון של ליגת האלופות והוסיפה: "אנחנו רוצים לנסות לעשות דברים מדהימים גם במסגרת הזו".

לסיכום, דיברה ברקת על סוגיית מאור בוזגלו לראשונה. הקשר נפצע כזכור בברכו וייעדר מספר חודשים. בוזגלו מסיים חוזה בהפועל ב"ש ויהיה שחקן חופשי בקיץ ונראה כי ברקת לא פוסלת אפשרות שיישאר: "למאור בוזגלו יש חלק מהותי בכל המסע שאנחנו עוברים" היא אמרה וסיכמה: "אנחנו נשב, גם הוא צריך להבין את מה שקרה לו ולעכל כי זו מכה לא פשוטה. נראה מה יהיה. רק עכשיו זכינו באליפות, כל דבר בעיתו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר