"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אורח לא צפוי בטקס המשואות?

בילי קריסטל עושה כבוד • אביב אלוש ולירון רביבו בפסטיגל • יהודה לוי יחגוג מסיבת רווקים באמסטרדם • כל הרכילויות

,עודכן
בילי קריסטל, צילום: רויטרס

אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, בטקס יהיה נוכח גם השחקן והקומיקאיבילי קריסטל. ל״ישראל היום״ נודע כי בהפקה נערכים להגעתו. הסיבה: קריסטל הוא חברו הטוב של מדליק המשואה מהתפוצות,הרב משה חיים (מרווין) הייר, ויגיע כדי לכבד אותו בנוכחותו. קריסטל נולד במנהטן להורים יהודים והשתלב בתעשייה בהוליווד. הוא שיחק בקולנוע (״כשהארי פגש את סאלי״, ״הנסיכה הקסומה״ ועוד), זכה בפרס הטוני על המחזה שכתב וגם הינחה תשעה טקסי אוסקר. כיאה למעמדו, בהפקת הטקס כבר שריינו לו מקום בשורה הראשונה. לנו נותר רק לחכות.

מחממים מנועים.המשלחת הישראלית לאירוויזיון 2017, יחד עם נציג ישראלאימרי זיו, התכנסה בשבוע שעבר בבניין רשות השידור לקראת יציאתם לקייב. המדור שמח לגלות שהוא אוזכר במפגש, אף שכלל לא נכח שם.

אלוש בפסטיגל.נמשכים הליהוקים לפסטיגל 2017, ואם הכל יתקדם כשורה השחקןאביב אלושיופיע שם לראשונה. מי שכבר בפנים, גם היא בפעם הראשונה, היא יוצאת "הישרדות" ומנחת ערוץ הילדיםלירון רביבו.

מכינה את השמלה.בערוץ 9 כבר עובדים על טקס פרסי "אנשי השנה" במגזר הרוסי. מי שכבר אישרה הגעה היאניקול ראידמן, שתגיש פרס לנשים פורצות דרך.

סוף לרווקות. יהודה לויוקומץ חברים קרובים ימריאו בסוף השבוע למסיבת הרווקים שלו. היעד: אמסטרדם, הולנד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר