"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי ת"א: מילר התנצל ושב למחנה האימון

השחקן, שנזרק על יד המנהל עמי ביטון לאחר שהביא את חברתו, שב לעין גדי • אוחיון אמור לחזור מול קריית גת מחר, גאולדוק עשוי לעשות זאת בעוד שבועיים

,עודכן
צילום: גדעון מרקוביץ' // מילר. על כביש ת"א - עין גדי

קווינסי מילר התנצל על הפרת המשמעת שביצע וישוב למחנה האימונים של מכבי תא בעין גדי.

השחקן נזרק אתמול ממחנה האימון של הקבוצה בעין בעקבות הפרת משמעת חמורה. מילר הביא למחנה, בניגוד להוראות, את חברתו. מנהל הקבוצה עמי ביטון נדהם לגלות במקום את החברה אתמול בבוקר ומיד לאחר מכן בשיחת קבוצה לפני האימון הודיע למילר שהוא חוזר לת"א.

בעקבות ההפסד למכבי חיפה, שהיה השמיני ברציפות, עבר על הקבוצה סוף שבוע סוער שבו המאמן איינארס בגאצקיס היה למעשה מחוץ לקבוצה, אך חוסר היכולת להחליט על העתיד, השאיר אותו. אחד הצעדים עליהם כן הוחלט היה לצאת ביום ראשון לעין גדי לקראת המשחק מול מכבי קרית גת מחר.

"יש גבולות ברורים ומילר חצה אותם. עמי ביטון עשה בדיוק מה שמנהל קבוצה חייב לעשות", כך אמרו אתמול במכבי ת"א. במכבי הוסיפו ואמרו שציפו משחקן שצריך להשקיע המון בחזרה לכושר ובכניסה לתוך הקבוצה להיות הרבה יותר ממוקד ומרוכז במטרה.

מילר היה במוקד חילוקי הדעות בין המאמן בגאצקיס לבין המנהל המקצועי ניקולה וויצ'יץ'. למכבי נותרה הרשמה אחרונה של זר ובעוד שהלטבי רצה שזה יהיה דיימון סימפסון, הקרואטי בחר במילר, למרות הסיכון הגדול. בשני המשחקים שלו עד עכשיו מול הפועל ירושלים ומול מכבי חיפה הוא היה חלש מאוד וניכר בו שיצטרך עוד זמן להיכנס לכושר.

מילר, ששיחק בעונה שעברה בכוכב האדום בלגרד, נפצע בקיץ בברכו, הושבת לתקופה ארוכה וביצע שני ניסיונות לחזור. הראשון בסוף דצמבר ובתחילת ינואר והשני בחודש בפברואר. במהלך התקופה הזו הוא שיחק בארבעה משחקי יורוליג. אחרי כל חזרה חזר השחקן לסבול מבעיות בברכו והושבת עד שלאחרונה חזר שוב.

מי שאמור לחזור לשחק נגד קרית גת הוא הרכז יוגב אוחיון שנעדר בשבועות האחרונים בגלל קרע בשריר התאומים. די.ג'י סילי עדיין לא כשיר לחזור לשחק. היום אמור לנחות בארץ אנדרו גאודלוק שהיה בשבועות האחרונים בארה"ב בניתוח בקרסול. בקבוצה מקווים לראות אותו שוב על הפרקט בעוד כשבועיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר