"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלטון ג'ון מתאושש מ"זיהום חיידקי אלים"

המוסיקאי הבריטי עבר טיפול לאחר שנתקף בחיידק אלים בדרום אמריקה • ג'ון צפוי לשוב לבמות

,עודכן
המוזיקאי אלטון ג'ון, צילום: קוקו

הסופר סטאר הבריטי אלטון ג'ון מתאושש בביתו לאחר שבילה שני לילות בטיפול נמרץ בבית חולים בלונדון. ג'ון נדבק בזיהום חיידקי מזיק ויוצא דופן במהלך טיול שערך לאחרונה בדרום אמריקה.

הצוות של הזמר הבריטי פרסם הצהרה רשמית המסבירה את המצב: "במהלך הטיסה חזרה הביתה מסנטיאגו, צ'ילה, ג'ון נתקף חיידק אלים".

עם שובו לבריטניה, רופאיו של הזמר הבהילו אותו לבית החולים, שם עבר טיפול מיידי במטרה להסיר את הזיהום.

עוד באתר:

לקראת הסיבוב השני: עמנואל מקרון נגד השאננות - ומארין לה פן

האולטימטום של ראש הממשלה נתניהו לשר החוץ הגרמני

איך החבילה מהדואר תגיע יותר מהר

המשבר בהדסה: נכשל הליך הגישור עם הורי הילדים

לאחר ששהה שני לילות בטיפול נמרץ, שוחרר אלטון מבית החולים ביום שבת, ה-22 באפריל, וכעת הוא נח בביתו בעצת רופא.

כתוצאה מכך, ג'ון ביטל את כל ההופעות התכניות שלו לחודש אפריל ומאי, שכללו בעיקר את הופעתוMillion Dollar Piano בלאס וגאס. הזמר והפסנתרן צפוי לאחר התאוששות מלאה להופיע ב-3 ביוני בלונדון.

"אני כל כך בר מזל שיש את לי את המעריצים המדהימים ביותר, ואני נאלץ להתנצל בפניהם", אמר ג'ון בהצהרה, "אני מודה מאוד לצוות הרפואי על המצוינות שלהם ועל הטיפול הטוב והמסור".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר