"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ: מאמין שהפיגוע ישפיע על הבחירות

בראיון לסוכנות איי.פי אמר הנשיא כי הפיגוע יסייע לדעתו למועמדת הימין הקיצוני • רשת "סקיי ניוז" הבריטית פרסמה תיעוד של רגעי האימה בשאנז אליזה • 50 אלף שוטרים וחיילים גויסו למבצע אבטחה חסר תקדים לקראת הבחירות שייערכו ביום ראשון

,עודכן
נשיא ארה"ב דונלד טראמפ // צילום: איי.אפ.פי // נשיא ארה"ב דונלד טראמפ // צילום: איי.אפ.פי

בראיון לסוכנות הידיעות איי.פי, אמר נשיא ארה"ב דונלד טראמפ כי הוא צופה כי לפיגוע אמש (חמישי) תהיה "השפעה מכרעת על מועמדותה של לה פן". טראמפ הבהיר כי אינו תומך בשום מועמד, אך סבור כי לפיגוע שהתרחש אמש תהיה השפעה על מערכת הבחירות.

טראמפ אמר כי לדעתו לה פן, מציגה קו נוקשה בנוגע לסוגיה של גבולות והגירה.

פורסם תיעוד רגעי האימה בשאנז אליזה

רשת הטלוויזיה הבריטית "סקיי ניוז" פרסמה תיעוד ראשון של הפיגוע אמש (חמישי) בפאריס, בשאנז אליזה. בתיעוד נשמעות היריות אותן מבצע המחבל וכן ניתן לראות כיצד הוא מחוסל על ידי השוטרים.

בתוך כך למעלה מ-50,000 חיילים ושוטרים גויסו למצבע אבטחה חסר תקדים על רקע הבחירות לנשיאות האמורות להתקיים ביום ראשון.

Watch: Gunfire is heard as police confront the#Paristerror attack suspectpic.twitter.com/TcLf6pCVji

— Sky News (@SkyNews)21 באפריל 2017

היום דווח כי המחבל זוהה כקארים כארופי, בן 39 תושב המדינה. המשטרה פשטה על ביתו באזור המזרחי של העיר ושלושה מבני משפחתו נלקחו למעצר.

המחבל שרצח את השוטר הצרפתי ערב הבחירות לנשיאות // צילום: מתוך טוויטר
המחבל שרצח את השוטר הצרפתי ערב הבחירות לנשיאות // צילום: מתוך טוויטר

המחבל שרצח את השוטר הצרפתי ערב הבחירות לנשיאות // צילום: מתוך טוויטר

לדברי התובע הצרפתי למלחמה בטרור, פרנסואה מולינס, בזירה נמצא פתק שנפל מכיסו של המחבל בעת ביצוע הירי והוא הוא נשבע אמונים לארגון דאעש. לדבריו כראופי, היה ידוע כעבריין סדרתי וניסה בעבר לתקוף שוטרים.

מולינס הוסיף כי בחודש פברואר נעצר אבל שוחרר בגלל חוסר בראיות נגדו. בכיר בצרפת הודה היום כי בעבר המחבל הורשע לאחר שניסה לרצוח שני שוטרים. עוד הוסיף אותו בכיר כי בעדו מרצה את עונש הוא פצע סוהר לאחר שחטף את נשקו.

השוטר בן ה-37 שנרצח בפיגוע בפאריס // צילום: מתוך טוויטר
השוטר בן ה-37 שנרצח בפיגוע בפאריס // צילום: מתוך טוויטר

השוטר בן ה-37 שנרצח בפיגוע בפאריס // צילום: מתוך טוויטר

השוטר הצרפתי שנרצח הוא חאוויר ג'וגל, בן 37. הוא היה אחד מן השוטרים שהגיעו לזירה בפיגוע בתיאטרון הבאטאקלן בנובמבר 2015.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר