"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שיקאגו השיגה ניצחון חשוב, פורטלנד גברה על פיניקס

הבולס גברו על יריבתם במזרח והם מתקבעים בין שמונה הגדולות • הבלייזרס השיגו ניצחון שישי ברציפות • עומרי כספי קלע 4 נקודות בהפסד מינסוטה

,עודכן
ג'ימי באטלר (משמאל). שתי קליעות עונשין שלו הכריעו את המשחק // ג'ימי באטלר (משמאל). שתי קליעות עונשין שלו הכריעו את המשחק

חמישה משחקים התקיימו הלילה בליגה הטובה בעולם וכשנותרו פחות מ-10 משחקים עד לסיום העונה הסדירה כל משחק הופך לקריטי במאבק על המיקומים הסופיים. הלילה היתה זו שיקאגו שעשתה צעד חשוב להבטחת המקום השביעי עם ניצחון על אטלנטה. הקליפרס גברו על הלייקרס בדרבי של העיר לוס אנגל'ס. עומרי כספי שותף ל-12 דקות וקלע ארבע נקודות בהפסד מינסוטה לסקרמנטו.

שיקאגו – אטלנטה 104:106

הבולס שכל משחק בשלב זה של העונה הוא קריטי עבורם בעקבות הצפיפות בין המדורגת חמישי לתשיעית במזרח השיגו הלילה ניצחון חשוב שמקבע אותם חזק בתמונת שמונה הראשונה. אך הלילה היה שייך יותר מכל לשחקן אחד, ג'ימי באטלר שנחשב לעוגן של הקבוצה מאילינוי כבר תקופה ארוכה. הגארד היה מעל כולם ביונייטד סנטר כשסיים עם 33 נקודות ובעזרת שתי קליעות עונשין מוצלחות שלו, שתי שניות לסיום השוורים חגגו ניצחון שלישי ברציפות. אטלנטה הוליכה לאורך כל המחצית הראשונה והיתרון שלה הגיע ל-10 בתחילת הרבע השלישי, אך שיקאגו ידעה לחזור וכפתה משחק צמוד עד לסיום המתוק מבחינתה. ההוקס, אמנם שומרים על המקום השישי אך ההפסד מקרב אותה לבולס שנושפים בעורפם. דניס שרודר קלע 29 למפסידה.

פורטלנד – פיניקס 117:130

הבלייזרס מצטיירים כמי שצפויים לסיים במקום השמיני במערב, מה שיפגיש אותה בסיבוב הראשון עם גולדן סטייט האימתנית, שנראה שצריכה להתחיל לחשוש מהיריבה מאורגון. פורטלנד אמנם דשדשה במהלך העונה הסדירה אך היא מסיימת אותה חזק כשהלילה השיגה את ניצחונה השישי ברציפות עם ניצחון על הסאנס. הבלייזרס שלטו מהרגע הראשון וסיימו את הרבע הראשון ביתרון 21:37. שחקניו של ארל ווטסון הצליחו להתאושש מהפתיחה הסוערת וצימקו את ההפרש לארבע בלבד בתחילת הרבע הרביעי, פורלטנד לא התרגשה ורצה כל הדרך לניצחון. דמיאן לילארד הצטיין אצל הבלייזרס עם 31 נקודות, סי.ג'יי מקולום הוסיף 29. דווין בוקר היה נהדר עם 31 נקודות שלא עזרו לקבוצתו.

יתר התוצאות:מינסוטה – סקרמנטו 123:117, ברוקלין – אורלנדו 111:121, ל.א. קליפרס – ל.א. לייקרס 104:115

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר