"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרומאים נלחמים בבית גוברין

מה עושים עם הילדים בסופ"ש

,עודכן
צילום: אייל מטרני //

"מה לדעתך כדאי לעשות עם הילדים בסוף השבוע?" - שואלים אותי חברים, מכרים וקולגות בכל יום חמישי, ואני משתדלת לתת מענה ראוי, לבילוי כזה שהייתי נהנית לערוך עם ילדיי שלי. במדור אמליץ לכם על בילוי משפחתי אחד וממוקד, שלדעתי כדאי לכם לבלות בו עם יקיריכם. אשתדל להמליץ על מקומות שלא דורשים מכם היערכות מיוחדת או השקעה כספית גדולה, וכמובן על מקומות שיש בהם ערך מוסף והנאה. סוף שבוע משפחתי נהדר שיהיה לכם!

• • •

גן לאומי בית גוברין, אחד המקומות היפים בארץ, זוכה למתיחת פנים משמעותית עם השקת מתחם מתחדש לקהל הרחב בחלקו הצפוני של הגן, המכונה "עיר בני החורין". מתחם זה כולל במרכזו אמפיתיאטרון מרשים ומרהיב, שתוכנן לארח כ־3,500 איש ונחשף כמעט בשלמותו - דבר שהופך אותו לממצא אדריכלי וארכיאולוגי יחיד מסוגו באזורנו, והיחיד בישראל הפתוח למבקרים. מחר ייחנך המתחם בפעילות חווייתית לכל המשפחה, שתחזיר בזמן את המבקרים אל העיר בתקופה הרומית באמצעות הצגת קרב גלדיאטורים, משחקים וסיורים מודרכים.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

איפה, כמה ולמה?

איפה?הכניסה למתחם המתחדש - העיר הצפונית -

"עיר בני החורין", סמוכה לתחנת הדלק שליד קיבוץ בית גוברין (כביש 35), והיא בתשלום. מנויי מטמון נכנסים ללא עלות. כרטיס הכניסה תקף לשני מתחמי הגן.

מתי?שבת - 01.04, 08.04, ובשביעי של פסח - יום שני 17.04, בשעות 15:00-10:00.

למידע על שאר פעילויות פסח של רשות הטבע והגנים אפשר להיכנס לאתר הרשות בכתובת:www.parks.org.il

כמה עולה?28 שקלים למבוגר, 14 שקלים לילד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר