"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארבעה פצועים בקטטה באולם אירועים

2 בני אדם נפצעו קשה מדקירות באולם אירועים בצומת ביל"ו • שניים נוספים במצב קל-בינוני • בין הפצועים אביו של החתן

,עודכן
פינוי פצועי הקטטה // צילום: רן מנוסיס תיעוד מבצעי מד"א // פינוי פצועי הקטטה // צילום: רן מנוסיס תיעוד מבצעי מד"א

חתונת הדמים: ארבעה בני אדם נפצעו הלילה (שישי) מדקירות במהלך קטטה סמוך לאולם אירועים בצומת ביל"ו, בו נערכה חתונה. בין הפצועים גם אביו של החתן. משטרת מרחב השפלה פתחה בחקירה ועצרה ארבעה חשודים במעורבות במעשה.

הלילה, סמוך לשעה 1:15, התקבל דיווח במשטרה ובמד"א על קטטה עם דקירות בסמוך לצומת ביל"ו. כוחות גדולים הוזנקו למקום. חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים קפלן ארבעה פצועים, בהם: שניים במצב קשה (גבר כבן 60 וצעיר כבן 24) עם פצעי דקירה בפלג גופם העליון וצעירים בגילאי 29 ו-20 במצב קל עד בינוני.

פאראמדיקים של מד"א עידו דואק ואריאל פלאוט שטיפלו בנפגעים סיפרו: "במקום הייתה המולה גדולה, דווח לנו על מספר פצועים מדקירות, ערכנו סריקה מהירה ואיתרנו שישה נפגעים, מהם ארבעה שנדקרו. גבר כבן 60 שכב כשהוא מחוסר הכרה עם פצעי דקירה בפלג גופו העליון, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו תוך המשך טיפול לבית החולים כשמצבו קשה ולא יציב. צעיר כבן 24 ישב בהכרה מלאה כשהוא סובל מפצע דקירה בפלג גופו העליון, מצבו הוגדר בינוני. צעיר נוסף כבן 29 גם הוא בהכרה, היה עם פצע דקירה בפלג גופו העליון ומצבו הוגדר קל. במקום היה גם פצוע קל נוסף עם פצע דקירה בפנים, ושני צעירים שלקו בחרדה. לאחר טיפול ראשוני בשטח פינינו את הפצועים לבית חולים".

כוחות משטרה של מרחב השפלה החלו בסריקות אחר החשוד בדקירה, ובמקביל החלו לגבות עדויות ולאסוף את סרטוני האבטחה על מנת שיפכו אור על הנסיבות שהובילו לקטטה. בין השאר נבדק אם מדובר בסכסוך ישן.

לפנות בוקר עצרו השוטרים ארבעה חשודים בחשד למעורבות בקטטה, שני תושבי ירושלים (25,30) ושני תושבי רחובות (18,25). בהמשך היום יוחלט מי מהם יובא לדיון בהארכת מעצרו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר